SevgiUlucay Kızlar bebeğin başı önde olduğunda doğum zamanı ona göre mi ayarlanıyor ? Benim bebeğimin başı iki hafta önde vücudu da bir hafta önde dedi doktor. Biraz araştırınca tam 40 hafta normal doğum için beklenirse bebek başı 42 olduğu için bekletmez diyo çoğu kişi. En fazla 38 de alınır çünkü baş 40 olur diyolar. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
Baharoloji SevgiUlucay ilk bebeğim başı 41. Hafta ile uyumluydu 37+5 te kendi geldi öyle olunca normal oldu ikinci 37+1 de başı 42. Hafta ile uyumluydu sezaryen oldum evet başı 41 i geçerse beklemek istemiyorlar genelde erken gelirse normal oluyor gelmezse haftasını beklerse sezaryen olabilir
SevgiUlucay gudmorningbeya doktorunuz bununla ilgili söylüyor muydu başı büyük olduğu için doğumunun önde olur diye ?
Sekuree Canım aynı durum bende de war şuan bası 2 hafta önde gıdıyordu ama şuan 38+3 teyız kafası kanala girdiği ıcın kendı sancımın gelmesini beklıycez, ama daha önce sunı sancı ile 38de alırız dıyordu bende anlamadım
gudmorningbeya SevgiUlucay hayır bir şey söylememişti ama bu hamileliğimde sordum evet ihtimal var dedi
Sekuree SevgiUlucay hatta daha fazla başı büyürse sezeryan olursun dedı ama şuanda kanala gırmıs büyüme göremiyorum normal doğum olur diyor