gizemgnll Kızlar baş ağrım üç gündür geçmiyo, hafifliyo ama sonra yine artıyo, ilaç içtim cumartesi günü parol, yinr gecmedi, patates bagladım yine gecmedi , yasayan var mı napmalıyım 😫
Minnosunannesi gizemgnll belki migren olabilir. Işıklı ortamdan uzak durmayı dene özellikle telefonun ışığından . Bidesini ve ense bölgeni soğuk suyla yıkarsan rahatlarsın
Meru gizemgnll ben cok yaşıyorum o sorunu kahveyi felan birden azalttıysan o yüzden oluyor canım biraz abes olabilir ama çayını kahvenı şekerli içersen rahatlatan olursun glikoz beyn besler çünkü beslenmene dikkat et genelde beslenmeye bağlı oluyor aç kalma
Kbr gizemgnll ben migren hastasiyim hamilelile ataklarim siklasti parol gecirmiyor beni buz koyuyorum sanki biraz iyi geliyor
gizemgnll Meru yok canım kahveyi hayatım boyunca hiç severek içmedim, kırk yıl görmesem aklıma gelmez
Essraa Tansiyonlarını kontrol ettin mi? Gebelikte tansiyon artışları geçmeyen baş ağrısına sebep olabiliyor
gizemgnll Tansiyonumu takip etmedim hiç, genelde kansızlık olurdu bende ama şimdi kanım 14 e yükseldi hamilelikte, ondan mı acaba diyorum 😮
Essraa gizemgnll sen yine tansiyonlarına bak çoğu gebenin hiç farketmeden tansiyonları yükselebiliyor baZen tek belirti baş ağrısı oluyor. Özellikle bi tok karnına ölç ✌
gizemgnll Essraa birazdan sağlık ocagına gdicem ölçtüreyim, gitmişken tetanoz iğnesini de vurdursam mı diyorum, normalde haftaya vurcaklar ama ben çalıştığım için sürekli izin almak istemiyorum . illa dedikleri gün mü vurulmam gerek ?
MerveDmn Bu haftalarda çok normal hormonların yükselmesi baş ağrısı yapıyor benim 3 hafta sürmüştü başınıza buz torbası koyun rahatlatıyor bide aktardan saf nane yağı alıp ağrıyan bölgeye masajla uygulayın ben çok faydasını gördüm doktoruma da sordum bitkisel olduğu için bi sakıncası yok dedi
gizemgnll MerveDmn 16+1iz bugün , inşallah gecer ya normalde de bas agrım cok olurdu apranakstan baska ilaç geçirmezdi, parol da gecirmiyo şimdi
MerveDmn gizemgnll Eğer daha da dayanılmaz olursa doktorunuza sòyleyin ilaç veriyor hamileyken kullanılabilen bana verdi ama nane yağı kullanuyroum onun yerine
gizemgnll MerveDmn bana da günde 3 taneye kdr parol içebilirsin dedi, nane yağı bulamadım , evde vix var ama o da zararlıymıs sanırım
gizemgnll MerveDmn bana da günde 3 taneye kdr parol içebilirsin dedi, nane yağı bulamadım , evde vix var ama o da zararlıymıs sanırım
gizemgnll [bilinmeyen] bide benimki erkek, erkek bebeklerde bas agrısı cok olur derlerdi , sizinki ?😊
gizemgnll MerveDmn ya calıstıgım için baya etkiliyo beni kafamı kaldıramıyorum işe bile gidemedim bugun yani