Huhu21 vanilyali99 kesinlikle doktorumdan çok aşırı memnunum doktor kadar da sizin o an ki psikolojiniz önemli olan rahat olmak ❤️
Huhu21 Figenatlgn evet kesinlikle bol bol kayısı çayı içtim ve nescafe gece gazımı çıkartır gibi olmuştum ama çıkartamamıştım sabah karşı tutamadım kendimi 😂hatta kaynanam duyar diye utandım baya etkili olmuştu
Gizemlibirisi007 Huhu21 Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Fakat bebek için böylesi daha sağlıklı yazmışsınız, daha sağlıklı olan nedir? Sezaryenle dünyaya gelmesi mi?
Huhu21 Gizemlibirisi007 benim şahsi görüşüm evet sezeryan doğumda bebeğin kolu bacağı kaldı gibi risk yok annem beni ters doğurmuş mesela ben öldüm diye kenarda bırakmışlar ağlamaya başlamışım dediğim gibi bu benim şahsi düşüncem
Csknaz Huhu21 ay benimde böyleydi 2. Hamileyim şimdi insallah oda böyle geçer cuma günü doğuma giricem dua edin olur mu 😇
WiseMom Ayfrizmm Sonda işin en basidi sakın korkmayın ondan abartılmasını da anlamıyorum. Erkeklerdeki gibi zor olmuyor. Benim sezaryen hikayemin en kolay kısmı sondaydı:)
Seherfurkan2780 Huhu21 20 sine bende olacağım hikayeni okuyunca içim biraz olsun rahatladı inşallah benim de ameliyatım çok rahat geçer bebeğimi sağ Salim kucağıma alırım 🥰🥰🥰
Backtoblack Huhu21 maşallah darısı hayırlısıyla başımıza, gözünüz aydın 🙏🏻🌹 sütünüz doğumdan ne kadar süre sonra geldi acaba?
Nur_00 Huhu21 cidden hiçbirşey hissetmediniz bebeği çıkartırken faln bastırmalarını nasıl bi his oldu
Huhu21 Nur_00 sadece çekerken bebeği bir baskı hissediyorsun ama hiç acı sızı yok sonra için rahatlıyor bir rahatlık geliyor mis gibi
Mavii- Maşallah su gibi doğum olmuş. Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Hastaneniz ve doktorunuzu paylaşırmısınız