D-csgn0211 28 hafta 5 günlük hamileyim ton balık(marketlerde kutuda olanlardan) tüketebilirmiyim bilginiz varmı
Fatos43 D-csgn0211 cıva oranı baya yüksek olduğu için önerilmiyor cıva oranı düşük omegası yüksek yüzey balıklarını tercih etmelisiniz hamsi palamut uskumru lüfer gibi yani ton balığının bebislere hiçbir faydası yok aksine zararlı bile olabilir 🥲
Beggg D-csgn0211 aslında önerilmiyor ama arası sıra nadiren de olsa yiyebilirsiniz. 36 haftalığız bu zamana kadar 5-6 kere yemişimdir bir sıkıntı da olmadı şükür
umrumdadegil D-csgn0211 bekleyeyim bende burda bakalım ne diyecekler🥲 doktoruma da soracağım kontörlümde
Birannis Ben normalde de sevmem yemem ama yasak diye biliyorum dip balığı olduğu için yinede nefsinizi körlemek için az bisey yiyebilirsiniz bence sigara içenler bile varken balık daha masum sanki
__mom1 Dardanelde civa yokmuş ama konserve ürünler zararlı olduğu için önerilmiyor ben de bikaç kez yedim
Egevebarisinannesi D-csgn0211 ben önerilmiyor diye biliyorum yemedim dogurunca ilk isim benimde ton balıklı sandviç yemek😀😀
Hfmhumeyra D-csgn0211 dip balığı olduğu için önerilmiyor cıva oranı yüksekmiş. Ben bilmiyordum gebeliğimin başlarında bir kere yemiştim öğrendikten sonra hiç yemedim. Sardalya diğer balıklara göre daha fazla omega içeriyormuş genelde onu tavsiye ediyorlar
ssahin canınız istiyorsa tabiki yiyebilirsiniz bir oturuşta bir kilo konserve ton balığı yemediğiniz sürece sorun yok ☺️38+5im kendimi şunu aasla yememeliyim diye hiç şartlamadım her şeyden azar azar yedim tosunum da maşallah gayet iyi 🫶🏻
nurcakar03 D-csgn0211 ben 29 haftadayım 2 kere yedim gözümün önünden gitmiyordu bence 1 2 kereden birşey olmaz
Hnd_01 D-csgn0211 civa olan ürünlerin K vitamini olan ürünlerin her gün tüketilmesi zararlı.haftada bir iki yenilirse bir sakıncası yok.ben midye de yedim ton balığı da yedim.ton balığını doktorum önermişti bana 🤗 hergun yiyip abartmadigin sürece hiçbir sıkıntı olmaz dedi.
mugeb123 D-csgn0211 başından beri tüketiyorum bir sıkıntı yaşamadım doktorumda bir şey demedi tüketme diye sorun gene de ama bence sakıncalı değil 🫶🏼