Gamzekand Kızlar 20. Haftadayım mide yanmalarım başladı doktor bugün gaviscon yazdı kullanım sıklığı nasıl olmalıdır ilk defa kullanacağım
ElayAysen Gamzekand ya burda okumustum süt geciriyor diye. Bende cok yaniyor yanma gecti agzima geliyor onderece. Süt iciyorum yatisdiriyor aça yine geliyor :D
damla097 Her midem yandığında içiyorum ama ben rennie kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
Gamzecanpolat Gamzekand kefir sindirime çok iyi geliyor denemekten zarar gelmez üstelik kalsiyum da var
ElayAysen Gamzekand ben ettim bastiriyor ohh diyorsun yine geliyor :D aksam bayaa ictim sut her kotu oldugumda
Devaamine Haftadan sesleniyorum ölüyorum artık mide koruyucuda fayda etmiyor herşeyi denedim yeşil elma naneli sakız süt kefir ağlıyorum artık sinirden Allah yardımcımız olsun 🥴
2boymoms Devaamine maden suyu içiyor um ben iyi geliyor bana af edersiniz gaz çıkartıyor um sonra rahatlıyorum günde 2 3 defa içtiğim oluyor üçten fazlasında zqrae ama
Hazniyee Gamzekand 32 haftadayım gavıskon işe yaramıyo bı sure sonra doktorum lansor yazdı kullanıyorum ohh mıss haftada 1 tane atıyorum full rahatım bı daha ne zaman yanarsa o zaman atıyorum