120622Aht ben 3 gün önce erişkin acile gittim 35 haftalık hamileyim. Soğuk alınganlığı şikayetim vardı boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma şikayetiyle gittim beni erişkin acil kadın doğum acile gönderdi. Hasta kayıtta belirttim benim bebekle ilgili bir şikayetimin olmadığını soğuk alınganlığı şikayetim olduğunu siz oraya gidin ilgilenirler dediler neyse bizde kadın doğum acile gittik, önce şikayetimi belirttim sonrasında ultrasonla bebeğime baktılar sonra kan ve idrar testi istediler verdim sonra nstye bağlandım, o sıra da bir serum bağlandı sıvı takviyesi içinmiş o bitince ateş çıkmamasına tedbir amaçlı parol serumu bağladılar onlarda bitti sonuçlarım çıktı idrarda hafif enfeksiyon çıktı doktor üst solunum yolundaki enfeksiyon olabilir daha da artabilir o yüzden antibiyotik veriyorum dedi. Ama hiç boğazıma göğsüme falan bakılmadı. Neyse ben dedim gebeliğim boyunca ağrı kesici bile çok nadir kullandım antibiyotik bebeğe bir zarar verir mi diye üsteleyerek sordum doktor genelde veriyoruz bir sıkıntı olmaz dedi, ben özelden takipli doktoruma sordum ilacın isminide verdim içebilirsin dedi öyle antibiyotik kullanmaya başladım bugün 3. Gün baya rahatladım tabi bol su içiyorum mandalina pekmez limon tüketiyorum c vitamini desteklemek için.