Yozgee İlk aşılamanız dı ve doktor olmaz dedi ve tüp bebek yapın dedi öyle mi ?? Kusura bakmayın ama 4-5 aşılama yapılıp tutmazsa eğer doktor tüpe yönlendiriyor .. İlk defa tek aşılama yapılıp tüpe yönlendiren doktor gördüm peki gerekçesi ne ??
Kkklelp Yozgee cnm ben çok doktora gram ilki 4 ay tedavi olduktan sonra bana direk tüp dedi bende dedim neden aşılama değil gittiğim farklı doktorlar biri tüp diğeri neden önce aşılama dedi ben Aşılama yaptırdım. Bu gittiğim sıradan bir doktr kan sonucum için gttim sadece çok ağladım yanında doktorun oda heralde omdan demiş olabilir sonuça direk diye 😕
Mirayilmaz1 Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻 bana da pko dediler bu sebeple evliliğin en başında ilk ay da korunmayı bıraktım zaten geç olur diye evliliğimin 2. Ayımda gebeydim 🥹 ben sadece 1 ay bu düşünceyle yasamıs olmama rağmen psikolojik olarak gerçekten cok zordu. Şimdi kimi nerede görsem dualarımdan eksik etmiyorum 🤲🏻 Rabbim yâr ve yardımcınız olsun gönlünüzden geçeni nasip etsin 🤲🏻
Kkklelp Mirayilmaz1 maşşallah canm zaten ben çok pişmanım 3 sene korunduğum için keşke hemen denesymişim 😔