Motherandbaby_ Ayce_guler07 Ben bazen hamile olduğumu unutuyorum o kadar rahatım iştahım açık şimdiden 2 kilo aldım😅 arada baş ve kasık ağrısı oluyor o kadar perşembe günü kontrol var inşallah sağlıklıdır senin nasıl geçiyor
aslii57 Ayce_guler07 5. Hafta başlayan asla bitmeyen mide bulantım var malesef her akşam prilam içiyorum iki tane bana mısın demiyo 😄 arada bir de tansiyonum düşüyor basım dönüyo yatakta geçiyor hamileliğim 😄
Ayce_guler07 Motherandbaby_ Motherandbaby_ bende bazen unutuyorum ama bulantım hiç bitmedi doğru düzgün birşey yiyemiyorum ama sanırsam uzun yoldan geldim ondan olabilir ayın 20 nde bizimde randevumuz var merakla bekliyorum 😇🥰
Ayce_guler07 Motherandbaby_ inşallah AMİN🌸🙏🏻cinsiyet tahmininiz varmı anneler hisseder derler genellikle 🙏🏻
Motherandbaby_ Ayce_guler07 Etrafımdaki herkes kese şeklinden ve midemin bulunamamasından dolayı erkek diyor ben kız hissediyorum 😄
Ayce_guler07 aslii57 benimde ilk başlarda öyleydi biraz zorlukla geçiyor inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir 😍
tugba_2365 Motherandbaby_ ben ilk hamileligimde asla bulantı yaşamadım, tiksindiğim şeyler oldu ama en ufak bir öğürme bile olmadı. Ve kizim var😅
Ayce_guler07 tugba_2365 @“tugba_2365”#p29730212rabbim uzun ömürler versin aramızda şanslı hamiş annelerde varmış demekki 😃
Motherandbaby_ tugba_2365 Yaa gerçekten mi eğer kız olursa şok olcam benim kesem tam yuvarlak değil sizin nasıldı
tugba_2365 Ayce_guler07 + annem de 3 hamileliginde 9 ay bulantı yaşamış, ekmek ve sudan tiksiniyormus. 1 kiz 2 erkek sonuç 😅 gerçekten şans meselesi bence de
tugba_2365 Ayce_guler07 düzelir bence, bizim zamanımızda önleyici engelleyici daha çok şeye ulasabiliyoruz. Annemin böyle bir imkanı olduğunu imkanı olsa da dikkate alındığını sanmıyorum 🥲
tugba_2365 Motherandbaby_ hiç hatırlamıyorum açıkçası kese şeklimi. Şimdiki hamileligimde de dikkat ettiğim bisey olmadi, çünkü alakalı olmadığını düşünüyorum açıkçası 😅
tugba_2365 Motherandbaby_ merakla bekliyorum🥰 her isaretten bir anlam çıkarmaya çalışıyoruz tabi, ben de ilk hamileligimden farklı süreçler yaşıyorum, yine kızsa bu tezim de çürüyecek 😅
Motherandbaby_ Ayce_guler07 Kız diyorlar canım🥰 birde sağ kasık batıyorsa erkek sol kaşık batıyorsa kız işte yüzün güzelleştiyse kız çirkinleştiyse erkek bide baş ağrısı erkek mide bulantısı kız canın tuzlu ekşi çekiyorsa kız tatlı çekiyorsa erkek gibi bir sürü var
Motherandbaby_ tugba_2365 Hayırlsıı olsun benim bir düşüğüm var şu an Oksopar kullanıyorum ama hala çok korkuyorum bir şey olacak diye inşallah sağlıklıdır cinsiyeti hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun ♥️