0778esra 8haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim.Dün karın ağrım vardı ve akşam hafif şekilde kahverengi leke geldi bir daha da tekrarı olmadı ama ben korkuyorum üstelik düşük riskine karşı ilaç da kullanıyorum neden olur bilen var mı aranız da
gamzecgr 0778esra kanama alanı oluşmuş olabilir içerde benimde ikiz gebelik 8-13.haftalar arası kahve lekelenme ve kanama yaşadım ilaç kullanıyorum o zamandan beri ikiz gebeliklerde daha sık görülen bı durum dinlenin ağır iş yapmayın özel takipliyseniz doktorunuza arayıp haber verin zaten ilaç kullanıyormuşsunuz ama iğne de verebilir
0778esra gamzecgr en son 1 hafta önce gittiğimde herhangi bir sıkıntı yoktu tedbir amaçlı vermişti zaten ilacı da dün ilk kez oldu ve tekrarı da olmadı biraz stres yapmıştım ve suyla oynamıştım acaba ondan da mı oldu diye düşündüm insan çok tedirgin oluyor doktorum bana numarasını vermedi acil bişi olursa direk acile başvur dedi ama şuan devamı olmadığı için bende acile gitmedim
gamzecgr 0778esra zaten ilaç kullandığınız için gitmenize gerek yok ama doktoru arayıp fikir alın yine kahverengi kanama kırmızı kanama kadar riskli değil merak etmeyin sıkıntı yoktur ama dinlenin iş yapmayın takipte kalın yani bende yasadim doktorumun hep söylediği ikiz gebeliklerde rahim daha fazla büyüdüğü için birden daha sık yaşandığı o yüzden stres yapmayın hiç.
0778esra gamzecgr stres yapmamaya çalışıyorum evet çok teşekkür ederim takip ediyorum tekrarı olursa gideceğim tabi