Yasemindemirtas Kızlar 20lik dişim çıkıyo sanırım . Dilerimin en arkası cok fena agrıyo. Dayanamıyorum artık. Gözüme kulagıma boynuma vuruyo :( agrı kesici almamak için direniyorum ama dayanabilcek gibi değil. Hamilelikte parol içilir mi ? ;(
deletedmom734 Yasemindemirtas içiliyor ama anestol pomad diye bir krem var anestezik etkiye sahip yutmadan dikkatlice ondanda sürebilirsin parol kaç saat etki edecekki sana boşa ilaç alma
GulUmut Yasemindemirtas ben de ayni durumdayim dis agrisindan bi turlu uyuyamadim, parol gecenlerde ictim kesmedi agrimi, simdi de karangil yagi surdum, o da belirli bi zaman uyusturuyor sonra tekrar aci geri donuyor 😒
Yasemindemirtas GulUmut tam geçiyo , 5 dakika sonra gene baslıyo ;( mahvoldum aglamaktan. Dayanamıyorum artık. 😢 kafam kalkmıyo içmek istemiyorum ama dayanamıcam. 😢😢😢
Yasemindemirtas Ezgisu haftasının falan önemi yoktur dimi. 34 haftalık hamileyim. İlk 3 ay son 3 ay içilir içilmez diye bisey var ya
YusufZeynep Benimde boğazım ağrıyor ateşlendim. Doktoruma sorduk parol günde 2 defa içebilirsin dedi. Kendisi Prof.
Meltosssss Sağlık ocağında ki ebe günde 3 ü geçmicek şeklinde parol ve minoset içebilirsin demişti bana diş ağrım için. Hiç içmedim eşim nette okumuş diş fırçasının üstüne tuz koyup fırçaladım dişimi ve geçti Allah a şükür. İnşallah sizinde geçer🙏🏻
BusraNR B katagorisinde canım parol yani sakıncası yok ama ilk alternatif ne varsa deneyin geçmezse için sonuçta ilaç 🙏🏻Mesala bana karanfil yağı iyi gelmişti .