basakozkaya Kızlar 21 haftalığım tetanoz aşısını ilk doz vuruldum inanılmaz boyun ve kol ağrısı yaptı. Aşı yaptıralı bugün 5. Gün sizce bu kadar ağrı olması normal mi çok ağrı çekiyorum çünkü önerisi olan var mı?
Alpoy basakozkaya bende vuruldum ama sadece 3 gün kolum ağrıdı sonrasında geçti vurulunca acımıyor zaten sonrada basliyo
Omerhatice basakozkaya bunyeden bunyeye degisiyor canm kimisi hafif atlatiyor kimisi agrili Bende 1 hafta cektm dirsegime kadar kaldirabiliyordum kolumu agrisinda hareket bile ettirwmiyodum nerdeyse normal yani merak etme
SaRaa basakozkaya benim ilk doz ağrıdı ama asıl ikinci doz çok ağrıdı ve boynumla kolum çok fena oldu 2. Doz çok kötüydü yapan kişiyle de alakalı bi durum sanırım ovalıyor musun bilmiyorum ama ben ovalayınca iyi geliyordu sonra sanki daha çok ağrıyordu
Dnzcngz Mertcanbusekarakaya herkesde aynı olmuyor ben 2 hafta önce vuruldum. Evet ağrı oldu bende de ama böyle kolda yorulma var gibiydi. sanki çok yük taşırsınız sonra kolunuzda et kesiği derler ya hafif ağrı öyle oldu benimki. O yüzden çok takılmayın, korkmayın.
Cerenayben İlk dozda 3 gun agrim Oldu 2.dozda cok olmadi ama yaptirttiktan sonra hemen buz ve alkol uyguladim koluma O da rahatlatmis olabilir
Irmakdkm İlk günü hiç bişi yoktu ikinci günü çok acıdı kolum ve ateş yaptı bende çarpıntıda cabası bir gün sonra azaldı
Morebebek basakozkaya ikinci daha az ağrıyor genelde çoğu kişide öyle olmuş cnaım. Tetenoz aşısında bebekte bağışıklık kazanıyor seninle beraber o yönü iyi aşının.😊