Yagmur_9 Kızlar selam yarın çatı muayenesi olucak korkuyorum , yaptırmadan doğum yapamazmıyım istemediğimi söylesem yapmaz mı doktor
neanladinyurdagull Yagmur_9 yaptırmadan doğum yapamazsınız çünkü doğum şeklinizi çatı muanesi belirliyor.Özele gidiyorsanız eğer isteğe bağlı sezaryan seçerseniz zaten çatı muanesi yapmazlar.Ama devlete gidiyorsanız isteğe bağlı sezaryan seçemiyeceginiz için mecbur çatı muanesi yapılıp karar verilir doğuma korkmayın ben ay diyene kadar bitmişti.Kadindan kadına değişiyor
Edktss Yagmur_9 eğer normal doğum istiyorsanız mutlaka yapıyolar ama hiç korkmayın bende korkmuştum ama umduğum gibi olmadı 4-5 saniyede bitiyor ve hiç öyle can acıtıcı olmadı 😊
Hizligonzales Yagmur_9 normalmi sezeryanmi olacagini cati muayenesi belirliyor normal dusunuyosaniz yani mutlaka yapilmasi lazım sezeryan dusunuyosaniz zaten gerek yok ama korkulacak biseyde yok korkmayin cok kisa saniyelik suren bi islem kendinizi kasmayin yeter
Mrveem Yagmur_9 yaparsın canım yaptırmak zorunda değilsin ben de yaptırmadım doğum anında belli oluyor zaten hasteneye gitdiginde bakıyorlar direk gerek duymadım sezeryan istemediğim içinde
srgl3362 neanladinyurdagull özele gidiyorum isteğe bağlı sezaryen olacağım ama çatı muayenesi istedi doktorum 🥲
ZeynepAsyaAnnesi Yagmur_9 sezeryan doğum istiyorsna baktırmana gerek yok Ama normal istiyorsan bakılması gerekiyor bence kendini ve bebeğini düşün doğum anında bir sorun çıkmaması için önceden tedbir alınır