DENIZ_55 ilkgozagrim__ ben hiç düşünmüyorum bu zaten 5 hamileligim çünkü 2 evliligim oldugu icin 1 tane olsun başka istemiyorum istiyorsan sen doğur dedim😁🤣
DENIZ_55 ilkgozagrim__ evet bu 5 hamileligim inan ilk gibi ne alsam ne kadwr aslam hangisinden alsam gibi bursuru takıntım var bakalım nasıl geçecek alisveris🥰
ilkgozagrim__ DENIZ_55 inşallah canım 🤲❤ yarın için dua ett bana öğreneyim cinsiyeti Ama öğrensem de parti yapıcam zaten en az 5-6 gün sürer hazırlık felan derken 🤣
ilkgozagrim__ DENIZ_55 ayy bakalım benim ilk gebeliğimm bilmiyorum hiç ne alacağımı biraz yabancı kaçtım bu konuda🤣🤣
DENIZ_55 ilkgozagrim__ hayırlısı olsun inşallah öğrenirsin inşallah cinsiyetini ben parti yapmayi düşünmüyorum hayirlisi olsun öğrenince yazarsin merak ettim
ilkgozagrim__ DENIZ_55 Tamam canım yazarım Ama hissettiğim de kız gönlümden geçende kız hadi hayırlısı olsun Eşimin ailesinde de ilk torun Erkek ikinci benimki Benim ablamında şimdi oğlu oluyormuş bakalım bizimki ne olacakk
Nslhn_dyg ilkgozagrim__ bn 11+4 te %95 tahmini söyledi doktorum ikili tarama da %97 tahmin verdi kız diye yarın tekrar kontrol var artık kız diyorum
Nslhn_dyg ilkgozagrim__ devlette öğrendim tatlım özeldeki doktorum hiç tahminde bulunmadı çok erken diyor hep