Laleli-20 İlk gebeliğim 29 haftalık hamileyim normal yememe rağmen 12 kilo aldım 😔 bu gidişle çok alacakmışım gibi hissediyorum
Merve775 Laleli-20 keşke herşey kilo almaya benzese canım ben 31+6 günlük bebeğim bebeğin suyunda azalma var onun stresiyle uğraşıyoruz keşke o yüzden herşey kilo almaya yada kusmak kadar kolay olsa
Duygu_nur52 Laleli-20 bende 23 haftalığım 10 kilo aldım kiloyu takmıyorum sağlıklı olsun başka bişey dilemiyorum rabbimden
aslanprenses_ Laleli-20 34. Haftadayım şekerim ol aşına rağmen 9 kilo aldım. Bir de her gün 10 bin adım atıyorum. Bu aya kadar da haftada 5 gün 30 dakika hep yüzdüm. Alıyorsun yani yapacak bir şey yok bebişler sağlıklı olsun yeter.
Laleli-20 Merve775 tabiki kendimi öyle şeyleri basite alıp kiloyu takmak değil de zor kilo verebilen biriyim o yüzden bende kendimce bunu stres ettim yoksa bende aminyotik bant gibi büyük bi stresle uğraştım bilirim ne demek istediğinizi
Beyzab95 Merve775 evet keşke benimde tek derdim kilo olsaydı bende 19 haftalığım sürekli lekelenmelerim oluyor ☹️
Laleli-20 aslanprenses_ tabiki sağlıklı olsunlar yeter ☺️ ama zor kilo verince böyle insan hormonlardan galiba kafama takıyorum 😂
canss_96 İlk gebeliğim 25. Haftamdayım sağlık ocağı tartısına göre 5 kilo kendi doktorumun tartısına göre 3 kilo gibi görünüyor 😊
ZumrasMom_ Laleli-20 bende başta çok aldım şu 35+6 oldum 1 aydan fazladır kilom sabit. Kimi sonuna doğru alıyor kimi başta alıyor
Merve775 Laleli-20 allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sakın beni yanlış anlama amacım seni asla kırmak yada incitmek değildi sadece kilo basit allah başka dert vermesin diye yazdım
aslanprenses_ Laleli-20 ben de öyleyim malesef. Ama insan her yıl hamile kalmıyor ya boşverelim tadını çıkaralım 🥰
Betbet3434 Arkadaşlar kilolu az alır zayıf daha çok alır kimseyle kıyaslamayın ben 33 haftayı geçtim 62 kiloyum zayıf başladığım için böyle. Ama 70 kilo başlayan 33. Haftada 1 kilo almış olabilir. 10-15 kilo ile bu süreci tamamlayabilirsek miss
Aykem @Merve775 suyunuzun az olduğunu sadece doktormu anlıyor bilmediğim için soruyorum. Bu arada çok geçmiş olsjn
Merve775 Aykem evet canım sadece doktor anlıyor suyunun az olup olmadıgını birde sızıntı var mı die alttan muayne ederekte sürüntü alıp sızıntı var mı yok mu diye de kontrol ediyor