Haticesln Merhabalar bilen bilir 30. Haftadan beri oğlum durma niyetinde değildi iğne ilaç serum zorla durdurmaya çalıştık 🙂 35 haftadayken biraz lekem geldi ve acile gittiğimde bir parmak açıklık var dendi ama eve gönderdiler en son perşembe günü kontrolde 1 buçuk santim açıklık var ama daha gelmez günü var vs dendi fakat dün gece 3 gibi suyum geldi ardından 10 dk sonra sancilarim girmeye başladı hemen hastaneye gittim ve 4 cm açıklık var dendi nst iğne felan yaptılar ama ne fayda sancılar gittikçe artı ve 3 dk kadar düştü. Suni sancı almadım kendi sancimla 4 buçuk saat sonra doğum gerçekleşti şükür yanımda oglum 3 kilo 200 gram 49 cm doğdu küveze girmedi şükür ki darısı tüm bekleyenlerin başına dualarınida bizleri de unutmayan teyzeler 🤗😍
melise Haticesln maşallah 😊 sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah böyle sabırsız gelip kilosu iyi olan bebekler çok mutlu ediyor beni 💕💕anneye kavuşmaya acele etmiş minnoş şuan kendi minnoşuma diyorum örnek al diye😃39 tık yok
deletedmom334 Haticesln ay allah analı babalı büyütsün kuzum gözün aydın ayağı taşa değmesin evladının 💕 darısı bize 🤰🏻