Sevdayilan Kuzeyozum bende 20.2 haftalık bende hissetmiyorum fazla günde 1 defa. 2 gündür hissetmiyorum normal yani korkulacak bişey yok
tugcesakzci Kuzeyozum o haftada sürekli hareket etmiyordu hissetmiyorum şuan 22. Haftadayız daha net ve daha düzenli hale geldi hareketleri her gün mutlaka hissediyorum
Kuzeyozum Basakhilal evet normalde günde 1 kere falan hissediyordum dünden beri çok fazla tık tık atıyor korkulacak bir şey mi acaba
Kubrabyd5 Benimki normalden daha fazla hareketli bende ondan korkuyorum hiç durmuyor hiç dışardan bile görünüyor vurması😂
Beyza37 Kuzeyozum Benim ilk gebeliğim 15. Haftada hissettim şimdi 19. Haftadayiz özellikle akşam tatlı yiyince durmuyor yerinde eşim diyo bilerek tatlı yiyorsun rahat bırak kızımı 😅😅
Ressammom Beyza37 ilk gebeliğim 16. Haftada hissettim şuan 17 yiz pıt pıt vuruyor içerden günde 5-6 kez hissediyorum özelliklede acıkınca😂
Smyrazkl 18 den beri azar azar hissediyordum güniçindr yada akşam ama ilk defa gece bu saatte 20+2deyiz güm güm hareketleri daha cok hisssediliyor😅 baya hareketli bir oğluş 🥰