-Simge- 16 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim, ama daha birşey hissedemedim. Sizler ilk ne zaman hissettiniz, ilk hamilelikte normal sanırım biraz geç hissetmek.
Asel_27 -Simge- bende ilkimde 17 de falan hissetmistim,simdinikinci hamileligim yine 17ci haftadayim bir hafta once basladim cok az hissetmeye boyle minik minik cok nadir geceler falan anlasiliyo
-Simge- Dnmzzeda ben 12. Haftamda doktorum ne hissediyorsun dedi erkek gibi görünüyorum ben dedi tabi tam olarak geçen hafta öğrendim 15. Haftamda yani
AslanMerak -Simge- kıpırtı şeklinde minik bir kuş çırpınıyor gibi ileriki haftalarda ise asla yerinde durmayacak uyutmayacak sabırsızlanmayın o yüzden derim ben 😂
-Simge- naneliseker_ bu aralar böyle her şey den tedirgin oluyorum bişey düşse irkiliyorum yüksek bi ses duysam tedirgin oluyorum hormonlarla alakalı bir şey midir
naneliseker_ -Simge- hepsini yaşadım valla kuzum. Hepsi normal ama keyifli birrrr gebelik geçirmeye çalış. Hareket edince zaten rahatlıyorsun biraz. Bende de pinpirik var cihaz aldım evde arada dinliyorum düşün kalp atışını 🤣 Analık delilik azda rahatlatmaya şart..
Kamila992 -Simge- benim de ilk gebeliğim 17. Haftada hissetmeye başladım kızımın maşallahı var çok hareketli
iremnur_17 -Simge- 15 in sonu 16nın başı gibi içimde kayma hissi gibi bir his yaşadım 16+6 nın gecesi ilk kıpırtları hissettim pıt pıt 5-6 kez vurdu diye düşünüyorum 🥹 ilk hamileliğim ve erkek 💙 kimisi geç hissediyormuş hissedersiniz inşallah en kısa zamanda 🌸