Mavigozunannesi Pikachukiz53 33 te 1900 bana da 2 kg olmasını bekleriz ama sorun yok 10 gun sonra gel dedi 2. Bebeğimi 4 kilo doğurdum aynı besleniyorum ilki 3100 gr di tamamen bebeğin yapisi ile alakalı olduğunu dusunuyorum
Pikachukiz53 Hazal0758 bir an acaba sıkıntılı mi düşündüm doğrusu doktorum olumsuz hiç bir şey demedi ama yine de insan tedirgin oluyor
Lavinya1811 Bende şimdi kontrol den çıktım tam post açacaktım bu postu gördüm, bugün 35+1 ve 3400 gr çıktı baya önde gidiyor dedi doktorum sizce normal mi haftasına göre ?
Gulgulhan Lavinya1811 baya önde gidiyor. Maşallah . Korkmayın. İri bir bebek demekki. Benimki 34 haftada 2600 fu. Doktor iri bir bebek demişti.
Lavinya1811 Gulgulhan Maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı büyümeyi nasip etsin 🌸 banada iri bebek dedi ne olacak bilmiyorum sağlıklı olsunlar inşallah 🤲🏻🤲🏻
Aysegul0-0 Pikachukiz53 erken doğum yapmış biri olarak söylebilirim ki kilonun hiçbir önemi yok önemli olan bebeğin sağlıklı olması 35+2 de doğum yaptm 12 eylülde kızım 2880 gr doğdu fakat küveze alındı doğar doğmaz akciğer geliştirci 2 defa yaptırmıştım gebeliğimde buna rağmen ciğerleri yeteri kadar gelişmemişti rabbim tüm bebişlern sağlıkla gelmesini nasip etsin🌺🤲🏻❤️
Pikachukiz53 Aysegul0-0 elhamdülillah cigerlerde vb asla sorun yok dedi kilosu her şeyi yerinde dedi bu süreçte kilo alması için biraz daha beslenmeme dikkat edeyim bari dediğiniz gibi sağlıklı olsun da zaten kilosu pekte umurum değil aslında