Papatya_00 Kızlar sigortalı bı özel sektör de çalışıyorum roporluyken cikaratma gibi birsyleri var mı ? Ve haklarımız neler bilgisi olan varmi
Tugbaakcy Papatya_00 çıkartamazlar. Hamileysen heyet raporuyla hamileliğini geçirebilirsin sonra 32 de doğum iznine çıkarsın
tazeanne123_ Glcngzll bişey sorucam ben eşimle beraber çalışıyordum hamileligimi ogrendigimde bıraktım şuan evdeyim 14 haftalık hamileyim sigortam var ama çalışmıyorum doğum parası alabiliyomuyum
Nazalex Papatya_00 dilerseniz 32 de doktor raporuyla izne ayrılabilirsiniz. İstersenizde daha sonra ayrılıırsınız ama her şekilde rapor paranızı alırsınız kimsede sizi işte çıkaramaz o sürede zaten parayı iş yeri değiş sgk ödüyor
Glcngzll Kaykayse canım sigorta aktif olur tabi eşine geçer. Kız işi bıraktım diyor nasıl alabilir?? Anlatır mısın
tazeanne123_ Glcngzll hayır benim kendi sigortam var devam ediyo iş yeri bizim olduğu için durdurmadık
Kaykayse Glcngzll kocasının firmasında hala sigortası gözüküyor primler ödeniyor fakat çalışmaya aktif devam etmiyor bu durumda tabiki alır