2 ay oldu oğlumu 1 buçuk yaşındayken kaybettim balkondan düştü yavrum hiç görmedim abdest alıyordum abisi yanındaydı aşağıya baktırayım derken dengesini tutamadı düşürdümü bilmiyorum lavabodan bir çıktım ki diğer oğlum anne kardeşim düştü dedi bende sanıyorum yere düştü hemen gittim balkonda baktım yok balkondan aşağıya baktım yok beynimden vuruldum sanki o am hemen eşarbımı taktım yalın ayak merdivenleri indim bi baktım ki kapının önünde bir abi koş koş oğlun araba da dedi hemen arabaya bindim ki oğlum baygın halde kucağıma verdiler kafasından kan geliyordu hemen hasteneye yetiştirdik öksürdü yaşıyor sandım meğer nefesi %5 kalmış hastane kapısında bekledim bir umut belki ayağa kalkar diye ama ölüm haberini verdiler buz gibi kara toprağa koydum geldim oğlumu annemin yanına gömdüm de geldim annem yok babam yok ama hiç biri oğlum kadar yakmadı beni canım çok yanıyor sanki 2 aydır yaşayan bir ölüyüm bu hasret beni benden edecek şimdi hamile olduğumu öğrendim bir nebze o beni ayakta tutuyor hakkınızı helal edin dostlar ama dayanamıyorum 😓😓