karanmom Kızlar 35+5 haftalığım 4 gündür ishalim var nasıl oldu anlamadım hasta felanda değilim sizde varmı böyle olan veya bu haftada,bazı yerlerde doğum belirtisi yazmışlar doğrumu
AsyaCngz55 karanmom bu uygulamada sabah okudum bende ishalin doğum hazırlık belirtisi olabileceğini. Ben 36+3 oldum ama bende yok daha.
Melike_sevgi karanmom bende sürekli ishaldim yada sürekli kabızdım o haftalarda ortası yoktu muz tüketin muhtemelen yendiğiniz bişey öyle yapmıştır. Doğum belirtisi evet ama 39. Haftamdayım hala gelen giden yok yani sadece ishal oldum kesin doğum belirtisi demek yanlış olur
Elf69 karanmom aynı haftadayız aynı sorunu iki gün yaşadım doktor da kontrolüm vardı zaten doktorum reflor diye kapsül verdi ama kullanmadım muz yedim ve geçirdim yüne doktorunuza sorun isterseniz
avakadominigi karanmom magnezyumu tok karna alın kullanıyosanız eğer katı beslenin patates fln haşlayınyiyiyn
AsyaCngz55 karanmom bir iki gün dikkat et istersen giyimine soğuk şeylerde tüketme geçecek mi görmüş olursun geçmezse son hazırlıkları da bitirip bekle 😅