Nurmert Ay3 bana progestan vermedi doktorum . Ben duphaston kullanıyorum günde 2kez birde proluton depot iğne vuruluyorum haftada1 kez
gizem050601 Ay3 pazar günü oldum serklajı hafta da bir kez iğne günde iki kez sabah akşam progestan hapı kullanıyorum
Shebaby Ay3 vajinal yolla sabah akşam alıyorum kuzum ayrıca duphaston da içiyorum 8 saat arayla günde 3 sefer 😂 ayrıca proluton iğne haftada bir vuruluyorum cleocin vajinal kremini de haftada iki kere vajinadan içeri sıkıyorum
Ay3 Pamuk progesteron 200 mg degil mi, benim sabahki dozum elimde yok, esim aksama alabilecek anca dun taburcu oldum . Bir doz atlasam problem olur mu acaba. Devlette oldugum icin soramadim doktora da. Sizce ne yapmalıyım. Elimde duphaston 10 mg da var
Ay3 Pamuk progesteronu koyarken belli bir yere kadar itebiliyorum ,bi engelle karşılaşıyorum. Orda birakiyorum bazen sol ve saga kaciyor. Umarim etkili oluyordur. Hemen giris kisminda kaliyor gibi rahme vs etkisi olur mu bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl
Pamuk Ay3 Canim dediğim gibi ben hiç alttan almıyorum 3 aydır hep ağızdan aliyorum pek bilmiyorum. Tabiki etki ediyordur diye düşünüyorum.
Beklenenim11 Ay3 ben günde 1 kez 200mg kullanıyorum Vajinal daha etkili oldugu için vajinadan alıyorum sen itebildiğin kadar it o zaten yukarı çıkıyor
Mervs Pamuk agızdan alınınca yan etkileri daha fazla oluyor ben diger ikiz bebeklerimde serklaj olunca agızdan almıştım bi süre beni maf etmişti çok kötü olmuştum aşırı uyku falan yapmıştı sersem gibiydim sana olmuyormu
Pamuk Beklenenim11 Ben prof Perinatoloji ve kendi doktorum ile devam ediyorum. Alakası yok alttan ayrı etki üstten ayrı etki ne alaka dediler. Sadece bazı kişilerde yan etki yaptığı için alttan oneriyorlarmis. Hatta günde 2 kez ağızdan aldığımdan beri rahim uzunlugum 45 mm ye yükseldi.
ElayAysen Ay3 bende cok ireli koyamiyordum progestani. Ayakta koymayi denedim. Eskisinden iyi oldj hatta disari akanlar daha azaldi. Denersen belki sende yaparsin. Bende fitil kullaniyorum. Birde sana antibiyotik yazdı mı ?
Mervs Serklajın 3. Haftasındayım bende progesteron kullanıyorum sabah akşam olmak üzere fitil olarak kullanıyorum