Cansu-can Kızlar 18+3 günlük hamileyim. Sanki bazen hamile değilim gibi hissediyorum bı bakıyorum karnım çıkmış bı bakıyorum karnım inmiş. Sizde de oluyor mu merak ettim?
Premsesko Cansu-can Evet az önce elimle karnıma dokundum yumuşak gibiydi bende de oluyor aynı şeyler 17+3 üm
Zeynep_ze Cansu-can evet oluyor 32+1günlük hamileyim çocuk içerde hareket etmese bazen aa ben hamileyim dediğim bile oluyor😂😂
Pinark92 Cansu-can Bende 14+4 oldum seninle aynı şeyleri yaşıyorum bazen belli bazen değil , bazen bi ağırlık hissediyorum bazen yok değişik
Mihrimavi Cansu-can bunla birlikte henüz hamile olmayı ve o kutsal duyguyu daha benimseyememiş olmak ben nasıl anne olacağım hazır mıyım becerebilecek miyim vs gibi düşünceler ve bundan dolayı suçluluk duyan kaç kişiyiz
aslanprenses_ Cansu-can evet o haftalarda öyle oluyor 😂 üçüncü trimestere girince gerçek anlamda hamile olduğumu anladım çünkü yürüyüş ve bir yerden kalkma oturma zorlaşıyor. Ama yoksa çok normal o haftaların çookk rahat geçmesi 🥰
Knergiz Cansu-can karnınızın inip çıkması şişkinlik gaz dan dolayı genelde sabahları iner yemek yedikten sonra şişer 😃
Cansu-can Ya ne kadar çok kişi benimle aynı durumda yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti 😁 valla doktora gitmeyi düşündüm ya çocuk mu zayıfladı acaba filan diye düşündüm 😁