Nsimsek 3+4 haftalık beta hcg 336 (18 Eylül) 4 haftalık beta hcg 2123 (21 Eylül) 4+5 haftalık 6927 (26 Eylül)
Berraseris Nsimsek 3+6 yken beta hcg 192 dedi doktorum(30 eylül) yarın kan vericem (4eylül) lütfen dua edin artış olmuş olsun sizce normal mi
nurtug Nsimsek sizin çok güzeel bi artış olmuş maşallah sağlıkla inşallah ilerler ben de pazar 321 le öğrendim bugün tekrar kan verdim 378 doktor progesteron hormonuna baktıktan sonra sıkıntı yok cumaya tekrar kan verip gel dedi sizce kaç olması lazım korkuyorum ben şu an ya
Bediaoflas06 Benimde aynı şekil artışı normal hatta kanlarimiz bile neryse aynı artmıs ama kaç kaftalik olduğunu doktor söylese daha iyi kana göre benim 5 di doktor ultrason dan baktı 4+5 bugün 5+2 olduk inşallah 5+5 bebeği görmeye gidicem
balbadem1 Berraseris canım selam benim 30 eylülde kan verdim 168 çıktı 2 ekimde 280 4 ekimde tekrar vereceğim sanırım bizim birimize yakın ama nen haftalık kısmını bilmiyorum
Berraseris balbadem1 evet bilgi verir misin kan sonuçların gelince bende yarın verince haber edeyim bakalım birlikte
balbadem1 Berraseris yarın sabah 8 de vereceğim kan inşallah ben ilk kanımı farklı farklı yerlerde yaptırdım doktor kurum farkı da olabilir dedi çok endişeliyim
Nsimsek Izell inşallah çok isterimde benim için tehlikeli ilki düşükle sonuçlandı çok uğraştım klomenle hamile kaldım
Rapunzel-25 Benim beş haftalık 1000 küsurdu kızlar kese görünmedi doktor normal dedi cuma görürüz diye korkmama gerek var mı