Ebeguy Haftada bizimki 750 gr dı doktor baya iyi demişti sizinki imkansız bence bi yanlışlık vardır☺️
Tugceliko-19 prensinannesi2024 sen yanlış anlamışsındır ya da dr yanlış söylemiştir . Ben 28 haftada gittiğimde 1.400 demişti .
hilalaktascelik prensinannesi2024 Madem bu tepkidesiniz neden o zaman çok mu zayıf nasıl kilo aldırırım diye sordunuz bence troll
prensinannesi2024 hilalaktascelik bende şaşkınım tekrar randevu alıp gıdecem inanamıyorum benimde aklım ermiyor
ladyax prensinannesi2024 canım farkeder de 2 hafta 3 hafta fark eder senin dediğine göre bebeğin 8 hafta önde 2 ay eder yani bu beslenmeyle falan alakalı bir durum değil bahsettiğin kilo gebeliğin 30 32. Haftasında oluyor sen bir doktora git derim
AsELinAnneSi__ prensinannesi2024 Maasallah ama yanlış olmasın o benim bebiş 29 da1300 du normal dedi ama az geliyo bana 24 de 680 700 civarıydı hatta sağlıkla gelsinler bidaha sor bence yada ultrasona yazıyorlar bazı yerlerde ☺️👶🐣
prensinannesi2024 AsELinAnneSi__ cnm ultrosan kağıdı vermedi kilosu kaç dedim 1800 dedi şaşırdım kaldım bende şaşkınım kim ister yanlış anlamak dört kulağını açıp dinliyon sonuçta çocuğunun sağlığı gıdecem bugün saat 4
ladyax prensinannesi2024 asıl hafta yükselince bebek kilo almaya başlar sen ordan burdan duyduğun bilgilerle hareket etme normal değil 1800 se bile bir problem var ortada demektir müdahale edilmesi gerekir müdahale etmeye gerek görmediyse de ortada yanlış anlaşılma vardır
prensinannesi2024 ladyax bidaha randevu aldım kan sonuclarimi göstermeye gittiğimde başka doktora gıtcem
alparslangur prensinannesi2024 ne zayıf mı? Ben 31+0 da gittim 1.800gr dı. Ve doktor kilosu iyi dedi. Siz zayıf diyorsunuz hemde 24 haftalık🤯
prensinannesi2024 alparslangur şaşkınım herkez bişey diyor valla doktor 1800 dedi yaa yalanım yanlış ağlamışlığım yok sonuçta çocuğun bebeğin neden yanlış anlayasin
kayra21 prensinannesi2024 bence imkansız cnm o haftalarda hızlı kilo almaz vücudu yağ depolamıyor henüz bi daha ki kontrolünde anlarsın yanlışlık olduğunu
Birannis Siz yanlış anlamışsınızdır belki 1kilo 800 gram civari şeklinde söylediyse 1800 olarak anlamış olabilir misiniz çünkü ben 24 te gittim 760 gr gayet iyi dedi o zaman benim cocuk yok gibi bisey sizinkinin yanında 😄
prensinannesi2024 ladyax aynı doktora dedim hocam siz bana 1800 dediniz haftama göre fazlamı dedim aklıma takıldı dedim aynı doktora haftama göre uyumlu dedi sorun yok dedi farklı doktor bakmadı zaten