Ayse8326 32+0 eşyaları tamamladım yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kaldı hastane çantası da hazır değil. Bir de Bezleri vs önceden yerlestirince bir zarar vs olur mu acaba ne zaman yapsam kızlar
Slnaycn Ayse8326 ben 32 de yerleştirmistim çantayı da hazırladım zaten dolap içinde oldukları için hazırla bence sonra koştur koştur yorucu olur 🌸
Tgbnrbltt Ayse8326 ben 30.haftamda hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim. Bez ıslak mendil de aynı şekilde dolaba dizip koymuştum. Şuan 35 haftaligim iki gün önce çantamı hazırladım o kadar kolay oldu ki sanki tatile giderken valiz hazırlıyoruz gibi çekmeceden aldım çantaya yerleştirdim önceden agirlasmadan yıkamak ütülemek büyük kolaylik
Xxxmelodi666 Ayse8326 bence ağırlaşmadan yapmaya başlayın bez konusuna gelince paketinden çıkarılıp yerleştirmesini doğru bulmuyor uzmanlar sebebini bilmyrm açılçası ya hijyen için yada içeriğindeki yapılar bozulmasn diyedir direkt paketiyle kalsın
Patatesliyumutta Bende 28 haftalıkken kıyafetleri yıkadım ütüleyip kaldırdım, dolabıb içinde birşey olmaz zaten diye düşündüm sonradan ağırlaşınca tek başıma zor olur diye düşündüm, hastane çanta eksiklerimi de 32-33 hafta gibi alırım çantayı hazırlarım
ilkmommylikheyecani 31 de yerleştirdim bende iyi ki de öyle yapmışım şimdi 35 haftalığım ayağa bile kalkamıyorum baya ağırlaşıyorsunuz erkenden yapın bitirin derim ben merak etmeyin hiçbir şey olmuyor dolapta
Kuzuluanne Ayse8326 Haftadayım bu hafta ya da haftaya kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum kendimi ne zaman hazır hissedersem
Elagl Bende 32+6yim haftaya salı kontrolüm var herseyim tam yıkayıp utuleyip hazirlicam öyle gidicem ne olur ne olmaz diye
myworldd_ Ayse8326 ben 29 haftama girdim çamaşırlarını yıkayıp ütüledim yerleştirdim dolaba bezleri de hazır bence çok geç haftalara bırakmayın ağırlaşıyoruz bir de benim 2.5 yaşında kızım da var
efelinamoms Ayse8326 oğlumda 32.haftada cantam dahil hersey hazırdı 2.cide çok saldım kendimi 36ya kadar hazırlamadım keske hazırlasaydım dedigim cok oldu 34.haftadan sonra kolunu bile kaldirmak istemiyir insan simdi hazirladim ama bide bana sor nasil hazirladim o yüzden hazirla hicbirsey olmaz
MUSU21 Ayse8326 bence bezleri beklet acikta beklememesi gerekiyor cunku. Ben su gri keceli cantalardan kullanmistim gormussundur. Alt degistirme cantasi olarak geciyor sanirim. Biraz biraz koyuyorsun ona iyi oluyor bebekken dolaba yerlestirmeye hic gerek duymadim onun sayesinde.
MUSU21 Ayse8326 evet kesinlikle al derim, yenidogan doneminde ozellikle olmazsa olmaz gibi biseydi benim icin..
AsyaCngz55 Ayse8326 33-34. Haftada çantayı hazırladım. Dolabını da hazırladım bir zarar geleceğini düşünmüyorum. Her şeyimiz hazır hatta kızım doğunca bir yatağı yanıma çekicem 😅 36+3
Zeyneb_mihrap76 Ayse8326 ben 25. Haftada hazırlamıştım çalışıyordum hani şu bayramda 9 gün tatil verilmişti ya eşimde çalışıyordu evdeydik ozaman yaptım bitirdim şimdi doğuma 2 hafta var dinleniyorum son dakikaya bırakma istersen elin ayağın birbirine dolanıyor