Myasminn Naciyeylmz Klozete kendilerinin oturması zor oluyor. Lazımlıkta öğretip klozete geçirmek daha mantıklı ☺️
birgaripana_ Naciyeylmz eğer korkmuyorsa klozet ama çocuk için olan klozet kapağı lazım içine düşüyorlar 😁 Sana bakıp örnek alıcağı için klozet daha mantıklı Lazımlık yeni birşey onun için ama korkuyorsa mecbur artıkk 🥰 kolay geleee
ZeynalNaibee Naciyeylmz bende lazımlıkla başladım kaç günde 2defa yapdı lazımlığa yapmıyor ağlıyor 2buçuk saat oturuyor yapmıyor kalkdığında pantolona yapıyor🥲
Merveser41 Naciyeylmz direkt klozetle basladim lazimliktan sonra bide klozet e alistrmk için ugrasamicam
Yaprakdokumuseverr Naciyeylmz klozet düşünüyorum direk hatta oturma aparatı aldım bikaç kez oturdu şimdi hamileyim oturtamıyorum basamak alıcam bakalım
AyiPeddington Naciyeylmz lazimlik kuzucum. Korkmasın daha ilk gunlerden tuvaletten. Ben en az bir sene lazimlik kullanırım. Baktım totoşu büyüyüp sığmıyor tamaaam tuvalete geçiyoruz derim 😂😂
Elfve En az 1 hafta lazımlık sonra direk tuvalet. Tuvalet daha iyi temiz oluyor ama lazımlıkla daha kolay alışıyor hatta daha ortada biyere koyuyorum kendi hemen yetişiyor ilk zaman