19982023 ay ben onceden agda bandiyla aliyodum o cok kotu yapiyodu resmen bacaklarim acik yuruyodum evde sen dsun yani 😂 bide sfedersin dudak kismi var ya sisyidu botokslu gibi oluyodu ya 😂 tovbe yarabbim. sana yapilan agdayi herkez aslinda oyle yapiyp genis bi alana surulur agda beziyle tek de alinir ama bu en fazla 3 kere alinir ayni bezle diger turlu agda bezde katman oldugurdugu icin evet canin yaniyo bu kisiden kisiye değişiyo ayrica ayda yapilirken bolgeyi gerginlestirmek gerek ki daha rahat alinsin cok acitip tahris etmesin. Ben dogumdan sonra lazer aleti almayi düşünüyorum philisin mi ne var bi tane gordum onu almak ostiyirum hatta yilbasindan once alayim dursun kenarda zam gelmeden 😂malum her an zamn gelebiliyo herseye 😂 gidip de 8 9 seans icin 3 5 bin vercegime tek seferde o parayi veririm omurluk lazer aletim olur zaten kil cok azalmaya baslayinca yine tuy seklinde cikiyo el ile bile alinir o kadar az cikiyo ama el ile almasan bile 4 5 ay da bir tekrar lazer yaptin mi yetiyo bende guzellk merkezine gidip o kadar oara vercegine ki guzellik merkezindede tamamen gitmiyo ek olarak seans alman lazim o yuzden canim istedigi zmana yoabilcegin makina al kendin daha iyi ki zaten ozel bolgeyi bi kadin bile gorse haram hunahdir o yuzden kendin al yap daha mantikli hem maddi acidan hemde dinimize gore