caglayaman Haftadayım uzun süre yatakta kaldığım için mi sabahları inliyorum sağa sola dönerken resmen sizdede oluyomu sağa yatıyorum uyuşuyo sola yatıyorum orası uyuşuyo:)
iremnur_17 Büyük ihtimalle o yüzden riskli gebeyim 20. Haftadayım bende aynıyım yatakla biriz resmen 😂
iremnur_17 caglayaman uzun süre yataktayım demişsiniz ya onun için demiştim ☺️ en fazla günde yarım saat ayakta kalma hakkım var
caglayaman Ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebiş iyi olsunda bugünlerde geçer merak etme:)
iremnur_17 caglayaman öyle tabi ki ☺️ amin teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻🫶🏻
caglayaman Teşekkür ederim şimdi birazdan yatıcam sabah nasıl kalkarım kim bilir tekmeleri uyutmuyo:) erkek mi senin kızmı
caglayaman Gerçekten geceleri konuşurum uyku vakti diyorum yok bak saat kaç oldu hala geziniyo demin videoya çektim:)
elisa38 caglayaman 34 haftadır son 1 aydır geceleri kalıyorum açık hissi olmuyor 1 saat uyuyamıyorum 😄
cauuv1 3,5 aylık oglumla selamlıyorum sizi kıpır kıpır 😂 uyurken bile bacakları yaya yaya yatıyo pek bi rahatına düşkün ve çook hareketli🥰😂