mumineadm Kızlarrrrr 12. Haftama girdim. Çoğu arkadaşım ve akrabam 11. Haftada cinsiyetini öğrendi ama özel hastaneye gitmişler. Ben devlete gidiyorum. Siz devlette kaçıncı haftada öğrendiniz çok heyecanlıyım 💓
Raziyenurx mumineadm canım benim ikinci gebeliğim ilkinde bende devlete gidiyordum 16. Haftada öğrendim ama 20 ye kadar söylemeyenlerde var devlette çünkü devletteki ultrason cihazları çok kaliteli olmadığından ötürü sanırım şimdi ikinci gebeligim 11. Haftada öğrendim şuan 26 haftalık olduk ikiside kız bu arada💋💋
naneliseker_ mumineadm 19.haftallikken bile gittim cinsiyet söylemedi 🤣 gidis o gidisti zaten özele gidiyorum
evriimm Bu forumdaki yazilarin heycaniyla gittim 11 . 12 hafta diyenlere gore .12. Haftamdayim devlete gidiyorum belli olmadigini soyledi daha bugun 😰
Raziyenurx mumineadm amin canm seninde sag saglim dogsunda cinsiyet önemli değil ama merak oluyor tabıkı😃🥰
Evremoz mumineadm devlette 15 haftalikken rica ettim ,görürsem söylerim tabi dedi ama bizimki sağ olsun yine göstermedi. Gerçi özelde de göstermedi . Pek bir nazlı ,fetal dna da öğrendim ben kızım olacağını.
mombarbie_ mumineadm 11.haftada doktorum kıza benziyor tahminimce dedi 12 haftada acil doktoruda aynısını söyledi sonra ikili tarama sonucuna baktirmaya gittigim doktorda aynısını söyledi nipt testi yaptırdık 15.hafta sonucu öğrendik kızmış😊🩰🩷
akyol mumineadm 12 haftalıkken muayene esnasında doktoruma sordum bu hafta belli olur mu tahmin yapabilir misiniz diye. Doktorum da pozisyonu uygun bi tahminim var dedi erkek olduğunu söyledi. Ama sadece tahmin 16 da netleştirelim dedi. 16. Haftada da kesin erkek olduğunu söyledi.
Gamze_yildirim mumineadm ben ilk gebeliğimde cinsiyeti devlet Hastanesi’nde 12 haftalıkken öğrendim şuan 14 üm ama bilerek soyletmiyorun doktora küçük aramızda kutlama yapmak icin
Hdemir1618 mumineadm vallahi bunun devletle özelliği çok alakası yok bebek kendini ne zaman gösterirse o zaman görüyorlar doktorun dediği şey bazı cihazı koymakla hemen gösteriyor hem devlete hem özele gittim 21+4 te gördüler😂
Ruyaninprensi mumineadm Ben devlette öğrendim 12. Haftada kiz bebek dedi 22 haftaya gireceğim hala kız değişmedi 😇
DENIZ_55 mumineadm ben devlete gidiyorum 17 haftaligim ama dün muanem vardi tam göstermedi doktorda kesin diyemem dedi öbür aya kaldı artik bebeğe bağlı bence benim yaramaz göstermedi tam
Gksslm mumineadm ben de devlete gidiyorum 11+3 de öğrendim devlet özel diye değil de pozisyonla alakalı bi durum bence