Dilosss05 Kızlar merhabalar reglim 4 gün gecikti adet olmam gereken tarihten bir kaç gün önce evde gebelik testi yaptım ve bir çizgi çıktı şimdi reglim gecikti ama korkuyorum acaba kanda da negatif çıkar mıyım diye sizce ben yapmalıyım ????
buketpoyraz Dilosss05 4 gün geçtiyse idrar testı tekrar yapın onda da gözükür bence silik çizgi bile olsa
Drnzgn Dilosss05 idrar testi yap canım zaten adetinden bir kaç gün önce varsa bile gözükmez ki idrarda sabah ilk idrarinla test yap varsa zaten kesin cikar
Sevgi1985 Dilosss05 elinizde test varsa gidin yapın varsa silik de olsa çıkar en azından kafan rahat uyursun
Anneadayiii__ Dilosss05 Allah sizin kalbinizden geçeni bilir güzelce dua edin sabah da yapın testi Rabbim yanınızda her zaman
Dilosss05 Seval0sevall tabi ki de negatifi görünce moralim bozuldu acayip başım ağrıyor ve de bir hafta önce böyle hafif pembemsi ve kahveremgimsi bir kanama oldu acaba regli mi olacağım yoksa gebelik mi dedim
Mihriii-98 7 gün gecikmesini bekleyin ondan sonra hastaneye gidin bence boş yere ümitlenmemiş olursunuz
sedanur_bpr0 Dilosss05 Yerleşme kanaması olabilir. Bence hemen yarın sabah idrar testi yap. Bize de haber ver🥰 Hayırlı sonuçlar inşallah 😍
Sevgi1985 Dilosss05 hiç gerek yok bence yarın bir test alın kaset test varsa 1 hafta bekleyin direk Dr gidin kan süreci insanı yıpratıyor tabi herhangi bir kanama falan olmadıgı sürece gebelik varsa
sedanur_bpr0 sedanur_bpr0 Bu arada ben adetime 1 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı. Daha sonra adet olacagim gün yaptım ve pozitif çıktı. Negatifler canını sıkmasın. Bir anda oluyor. (şuan hamile değilim bebeğim 17 aylık oldu bile 🙃)
sedanur_bpr0 Dilosss05 Ben her zaman öncelikle test yapılmasından yanayım. Tabi eğer birden çok test yapıp negatif çıkıyor ve gebelik belirtileri varsa kan tahlili yaptırmak lazım.
sedanur_bpr0 Dilosss05 Rabbim en güzel sekilde hayırlısıyla nasip etsin. Sende diğer isteyen herkes de en yakın zamanda çift çizgi görün inşallah. Ben de zamanında her ay negatif görmekten bıkmıştım. Hatta sanki hiçbir zaman olmayacak gibi hissediyordum ama çok şükür Allah nasip etti. Ve bence sen de hamilesin. Her zaman içini ferah tut.