EdanurYeter Sanko hastanesi Ali İrfan Güzel’e giden var mı ? 32 haftalık hamileyim kendi doktorum yurtdışına gitti 3 ay yok. Çok acil yeni bir doktor bulmam gerekiyor.
G-k EdanurYeter liw hastanesi Tuncay Yuce’ye gidiyorum. Ama Tuncay bey perinatolog olduğu için muayene ücretleri çok pahalı 3 bin 😓 sizin bahsettiginiz doktoru ne yazikki tanımıyorum
ftmaclk EdanurYeter iki kere gittim kendisine ancak içerde 1 dakika tuttu tutmadı çok aceleciydi pek ilgi alaka olmadı ve birkaç kişiden çok daha olumsuz yorum duydum hastalıklar vs açısından. Ben Fatma Bahar Cebesoy’u önerebilirim özel kliniği var çok ilgili bir doktor
EdanurYeter Eboz normal doğum mu sezeryan mı ? Ne kadar oldu doğum yapalı ? Doğumu rahat mıydı ? Üst üste çok soru sordum kusura bakmayın ☺️
Eboz EdanurYeter sor birsey olmaz valla rahatti hatta bana dedi Sende Ona gorun Ben ordaki baska doktora gorundum biraz parasi fazla gelmisti Sezeryan oldu rahatti memnun o
Eboz G-k 1 sene oldu dogum yapalida rahatti Ben antepde dogurmadim Ama arkadaslar genellikle Ona Gitti
EdanurYeter ftmaclk özel klinikler doğum için ücreti çok yüksek söylüyor. O doktorun doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz