Esra_Omer_21 Kader_25 aynıyız canım bende 8+3 benimde 2. Olucak sezeryan hangi tarihe denk gelir bilmiyorum
Kader_25 Esra_Omer_21 Yaa hayırlisı olsun benim normal doğum olucak ilk kızım 40+2 de doğdu bakalım bu ne zaman Soğucak 40 haftayı tamamlıcak mı
Starkmama21 Ya kızlar ben hamileliği unutmuşum kızım 4 yaşında ondan sonra iki bebeğimi kaybettim yani 5 haftalık gebelikte kasık falan şişmez demi sertleşmez benimki yumuşacık böyle ‘mi olması gerekiyor dizlerini nasıl
Aysoshh 7+5 olduk bizde mayısta doğacak ama kaçı bilmiyorum onu nasıl hesaplıyoruz ilk gebelik benim 😂🥰 son adet tarihim 11agustos
Kader_25 Aysoshh 16 mayısa geliyor cnmm 40 haftan ama daha erkende doğabilir geçte orası bebişe bağlı
tugbadurmaz34 Kader_25 25 Mayıs 6+3 şu an henüz ilk kontrole gitmedim cuma günü gideceğim inşallah bana dua eder misiniz 3. Gebeliğim 2 gebelikte de kaybettim hep inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçiririm bebeğim sağlıklı okur ve vaktinde gelir 🤲🏻💕
Kader_25 tugbadurmaz34 Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hakkında hayırlısıysa olsun bide şöyle düşün ilk iki tane senin için hayırlısı değildi olsaydı belki rahatsız belki anne babaya saygısı olmayan çocuklar olucaktı onun için hakkında hayırlısıysa olsun cnmm benim inşallah bu bebeğini sağsaglim kucagına alırsın😘
tugbadurmaz34 Kader_25 amin canım benim inşallah Allah razı olsun evet bende öyle düşünüyorum artık ama bu sefer umudumu kaybetmedim bekliyorum istiyoruz nasip kısmet olursa
tugbadurmaz34 Kader_25 bu arada şimdi kontrolden geldim Allah’a çok şükür güzel haberlerle döndük eşimle yıllar sonra tekrar bir bebek gördük ve kalp atışını da dinledik artık kendime dikkat etmekten başka görevin yok dedi eşim 🥰🤲🏻🧿♥️