Bussra_1809 Benimde 2 gün kaldı adetime ama bu aşırı derece bi bel ağrısı yaşadım bilmiyorum nolucak belirti mi bu da bekleyip göreceğim
Meneksem Ebruebos anladım canım şu an bir şey gözükmez yani bebek oluşumu falan olmamış mı oluyor bu değere göre pozitif ama bir şey gözükmez demi
Mercimekannesi-2016 Deletedmon_98 Merve-metin oylesinebiri0 maalesef kızlar sonuç negatif 1.98 çıktı hcg 😞
Ebruebos Başka pozitif olan yok mu ya da hasta olan 🙃 bende feci bir kasık ağrısı var sanki rahmim ağrıyor leke devam ediyor ara ara çok değil . Test siparş verdim yarın gelirse yapıcam ama umudum yok
Merve-metin Ebruebos yok canım hala olmadım çok yoğun akıntım sabah sabah krem gibiydi beyazlığı öğleden sonra şeffaf beyaz gelmeye başladı bilmiyorum ben adet olmadan tekrar yumurtlamaya başladım heralde 😂😂😂
oylesinebiri0 Mercimekannesi-2016 hayırlısı olsun bebişin gelme zamanı değilmiş başka bir aya Sıkma canını
Ebruebos Merve-metin acaba geç döllenme mi oluyor 🙃 kız benimde olmuyor gibi bi kaç damla kan geldi onun dışında açık kahve peçeteye gelen azcık leke var. Kasıklarım çok ağrıyor belimle.
Mercimekannesi-2016 Merve-metin @Ebruebos bugün regl oldum canım kan verdikten sonra bi kaç ay ara vericem kuzum benim hipofiz bezime adenom var önce dedik onu tedavi edelim sonra düşünelim artık çocuğu nasipse
Merve-metin Ebruebos bende o dediklerin bile yok canım sadece akıntım var o kadar 😂 sanırım tekrar yumurtluyorum ben 🤣🤣akşam ovülasyon testi yapacam bakim nasıl çıkacak pik mi çıkacak yoksa silik mi çıkacak
Ebruebos Merve-metin yap bakalım ne çıkacak 😂 benim test bitti yarın gelirse yapcam. Son testim bozuk çıktı ama kesin değilim hamile
benibenibihterini Bende bu ay elendim çok umutluydum bu ay yumurtlama 30 eylül 1 Ekim adetimi de 15 veya 16 sonda bekliyorum