Amigurumi Benimde bata 4 gün falan kaldı. Adet belirtilerim hepsi ortadan kalktı göğüs ağrım bile çok minimal birde çok fena grip oldum burnum tıkalı olmasına rağmen herşey kötü kokuyor çok garip burnum tıkalıyken hiç koku alamam genelde .
Minikkelebegim13 Amigurumi daha var canım günün gelince test yap derim ya da gecikince. Benim yarın bat günüm bugün test yaptım negatif
Minikkelebegim13 myangelson peki yumurtlama günü olduğunu nasıl anlarız birde çatlama gününü bilenler oluyor ovülasyon testi haricince akıntıdan anlayabilir miyiz rengi yoğunluğu nasıl olunca oluyor
myangelson Minikkelebegim13 ben de işte yumurtlama ve çatlama gününü anladım 25 de yumurtlama 26 da çatlama gördüm. Yumurtlama akıntısı şeffaf yapışkan yumurta akı gibi akıntı olur benim 1 gün sürdü bazı kişilerde 2 gün boyunca gelebiliyor hatta ovulasyonda 2 gün pik çıkıyor ya bazılarının öyle işte. Catladiginda da yoğun beyaz krem gibi akıntı geliyor o şekilde anlıyorsun
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 ben test almayı düşünüyorum canım bu yumurtlama testleri yapanlar var ya onlarıdan , ayriyeten benim vücudum aşırı sıcak oluyor sıcak basıyor, akıntım çok oluyor ordan anlıyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Minikkelebegim13 Amanguzelyavasyuru sen erken yapmışsın belki gecikince çıkar testi tekrarlarsın 5 gün sonra falan
Amanguzelyavasyuru Minikkelebegim13 Zaten benim adetim 1 gün bile şaşmaz ayın 13 ünde olmazsam test yapıcam ama olucam gibi hissediyorum😕
Amigurumi Minikkelebegim13 evet günümü bekliyorum bir yandan çok umutluyum bir yandan yine negatif görürsem korkusu var.
Minikkelebegim13 myangelson hmm tamam canım bi sonraki ay ona dikkat edicem teşekkür ederim bilgi için🫶🏻
Merve-metin Deletedmon_98 aynen öyle çiçeğim 💕benim her adet döneminde karnım ağrır sadece bu ay diğer belirtiler eklenince bi umutlandım ama bilemiyorum tabi ki gecikme olmadan test yapmayacam bi daha moral bozukluğu olsun istemiyorum pazara kadar bekleme kararı aldım olmazsam pazar günü testi tekrarlayacam 🙏🏻 Tabi yarın hastaneye gidecem orada doktor yapmak isterse o ayrı bişey canım 🙏🏻
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah yarın öğrenmiş olursun senin içinde iyi olur kuzucum beklemek zorunda da kalmazsın güzel haberlerle karşılaş ❤️
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 ovülasyon testi yapmak istemiyorum ben onu yaparsam stres olurum hepten takip etmek yorar beni zorunlu kalmadıkça yapmayı düşünmüyorum ovülasyonu🙄 aslında en iyisi akışına bırakmak çok düşünmemek ama yapamıyoruz işte
Esm27 Merve-metin canım çatlama 1 Ekim’se 14 gün sonrasında regl gelir. Yani pazar olursun. Yani baya erken yapmış olabilirsin. Benim de çatlama 1 Ekim pazarı bekliyorum. İnşallah hamile kalmışızdır da gelmez.
Merve-metin Esm27 benim adetim her ay düzenlidir ama 2 aydır düzensizleşti geçen ay 28.gün adet oldum bu ayda 28 gün adet olurum diyordum adet günümde yumurtlama gördüm otomatik olarak attı adetimi ileriye en geç 35.günde adet oluyordum onu baz alırsam da 7 ekimdi yani şuan tamamen pazar gününü bekliyorum yine olmazsam eğer doktora gidecem altında yatan sebep ne onu çözmem gerekiyor pco yok normalde ama oluşmuşta olabilir bilemiyorum yarın hastaneye gidecem bi işim var kadın doğuma da girecem randevusuz bakarsa eğer bi görünecem tekrardan bakalım inşallah bebiş vardır da adet olmayız 🙏🏻
Esm27 Ebruebos senin lekelenme devam etti mi canım? Benim devam? Adet mi tutunma mı bilmiyorum. İnşallah tutunmadır.
Merve-metin Amigurumi evet canım bende bu ay çok umutluydum sabah test yaptım negatif görünce moralim bozuldu 😔 tabi adet olana kadar Ümit devam ediyor ama hayal kırıklığı yaşadım açıkçası ben 😔 belirtilerim bayağı vardı çünkü o yüzden adet olmazsam gecikmeye düşerse testi yenileyecem canım sende gününü bekle bence
myangelson Minikkelebegim13 rica ederim canım ne demek böyle böyle öğreniyoruz işte yaşaya yaşaya başka birşey sormak istersen bildiğim birşeyse yardımcı olurum seve seve 🌷
Ebruebos Deletedmon_98 sabırsızım biraz canım doğru söylüyorsun. Elimde fazla da test var merak ediyorum 😕
Nazli_guven_ Ebruebos benımde bat 15 dün aldım test yapayım dıye eczacı yapma dedı bekle dedı doğru sonuç almasın dedı beklıyorum şuan