Merve-metin Kızlar sabah yaptım yok 😔😔 içini açıp bile baktım onunda resmini atıyorum yine hüsran 😔😔😔 Yasoeso Ebruebos @myangelson @Minikkelebegim13
Ebruebos Merve-metin senden çok ümitliydim canım üzüldüm. Benimde heralde olmayacak 4,5 gün var ama kürtaj sonrası oluyor sanırım bu ağrılarım umutlanmak istemiyorum.
myangelson Merve-metin çatlama 1 Ekim’de olduysa biraz daha bekle bakalım ben 25 de yumurtlama 26 da çatlama gördüm yumurtlamanın 16. Çatlamanin 15. Gününde adet oldum dün yani senin de 2 gün yumurtlama sürmüştü sanki catlamadan sayarsak bugün 11. Günün yumurtlamayı sayarsan 13. Günün yarın veya cumartesi falan adet olman lazım olmazsan tekrar bir test yaparsın veya kan verirsin
Merve-metin Deletedmon_98 ben yaptım canım test negatif 😔 sabah tek çizgiyi görünce çok moralim bozuldu gerçekten çatlama 1 ekimde olmuştu erken mi yaptım testi bilmiyorum ama bayağı üzüldüm 😢
Deletedmon_98 Merve-metin güzelim hemen moral bozukluğu stres vs yapma olur mu 🧡 regl olana kadar ( inşallah hamilesindir ve olmazsın ) ümitsizlik yok , ayrıca 1 ekimde yumurtlama olmuş bugün 11 Ekim toplam 10 gün olmuş biraz erken yapmışsın yumurtlamanın üstüne en az 14.gün test yapın diyorlar
Esm27 Merve-metin canım çatlama 1 Ekim’se 14 gün sonrasında regl gelir. Yani pazar olursun. Yani baya erken yapmış olabilirsin. Benim de çatlama 1 Ekim pazarı bekliyorum. İnşallah hamile kalmışızdır da gelmez.
Merve-metin Merve-metin bende bu sabah test yaptım canım negatif bat yarın 😔 bu saatten sonra değişmez sanırım 😔 çatlama 1 ekimde olmuştu erken mi yaptım diye düşünüyorum ama moralim bozuldu 😢
Merve-metin myangelson aynen canım benim yumurtlama 2 gün sürmüştü yarın adet olmam lazım normal şartlarda bakalım olmadı yarın hastanede işim var gitmişken kan versem mi ki acaba kanda çıkar mı 12.gün olaca yarın yoksa biraz daha bekleyim mi canım 🤔
Meneksem Merve-metin bekle bakalım canım inş vardır böyle olan gördüm bir gün negatif iki gün sonra pozitif çıkan bile var
myangelson Merve-metin normalde varsa çıkması lazım kanda yumurtlamanın 12. Günde canım bence biraz daha bekle canım eğer adet olmazsan verirsin
Merve-metin Meneksem valla sabah tek çizgiyi görünce bayağı moralim bozuldu bakalım adet olmazsam tekrar test yapacam kısmet artık adet olursam da bi daha ki aya inşallah 🙏🏻
Minikkelebegim13 @Merve-metin @Yasoeso @Ebruebos @myangelson @Meneksem @Deletedmon_98 Bat yarın sonuç negatif 😔
Yasoeso Minikkelebegim13 ay nie böyle başladık gune ya ben herkesten güzel haberler alırız dıe nasi umutluydum 😞
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 kuzucum hemen yelkenleri suya indirmiyoruz bana dediğin gibi belki geç döllenme yaşanabilir, testin hcg seviyesi yüksek olabilir regl olana kadar olumsuz düşünmek yok 🧡dün aynı şeyi yaşadım bende bugün regl olmam lazım bakalım yeni kalktım bende 😂
myangelson Minikkelebegim13 yumurtlamayı ne zaman gördüğünü kesin olarak biliyor musun adet olana kadar umut vardır bekle bakalım yarın adet olacak misin üzülme 🌷
Minikkelebegim13 Yasoeso bugün yarın adet olurum muhtemelen😔 sabah uyandığımda oldum sandım baktım yok hemen testi yaptım ama sonuç hüsran😕 hayırlısı olsun
Merve-metin Yasoeso erken mi yaptık testleri acaba bilmiyorum ki biraz sabırsızlık var tabi ki 🙏🏻 Artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻