Amigurumi Merve-metin çok daha kötü olunca acile gittim parol taktılar sadece birde gebe ve emzirmelerin kullanabileceği bir antibiyotik verdi tahlil için erken olduğundan 5 gün sonra yapacağım
Gurbetkizi Cok sagolun kızlar, darısı isteyen herkesin başına. Simdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim, hemen doktora gideyim mi 2. Kan testi yaptırıp değerin 2 katına çıktığını mi görüp gideyim. Şu etapta gitsem doktor düşük olmaması için tedavi uygular mj
Ebruebos Gurbetkizi canım daha önceden kaybın varsa gidebilirsin ama yoksa beta takibi yap. Henüz kese görünmediği için doktor bişey yapamayacak. Düşük tehliken olması için kanaman falan olması gerek
Gurbetkizi Ebruebos evet malesef 2 kez kaybım var biri kimyasal gebelikti, diğeri normal düşük olmuştu ama ikisi de 1, 1 buçuk aylikken oldu. Simdi doktora gidip neden geldin daha erken azarı da yemek istemiyorum ama çok merak ediyorum.
Gurbetkizi Ebruebos 3000 e ne kadar sürede çıkar acaba normal seyirde ilerlerse. Bir de kese gozukmeden düşük olmaması için ilan falan verebiliyorlarmi
Ebruebos Kızlar test yapan var mı ? Benim 5 gün kaldı bata sabah yaptım ama negatif yine 🙃 sabırsızım
yenidenanne34 Ebruebos ben yaptim negatif yine vücudum benimle oyun oynuyor resmen 🤦🏻♀️ ve hala kanamam tekrar baslamadi
Merryy22 Benim de bat 12 bugün yine yaptım böyle çıktı gören var mı bu test 3. Yapışım hep böyle çıkıyor bu kadar tesadüf olur mu ya ![] (https://)  
Ebruebos 3 gündür kasıklarıma batma oluyor bel ağrısı falan var valla hamilelik belirtisi ama testte çıkmadı bata kadar yapcam aabahları
Ebruebos 2 gündür sabahları birden acıkıyorum bi de 😂 bu belşrtiler psikolojik diye korkuyorum. Bi de kürtajdan sonra mı acaba böyle oluyor diye ayırt edemiyorum.
Ebruebos Bussra_1809 canım sol tarafta fotoğraf yükle var oraya tıklayıp açılan sayfaya yükle kopyala yazıyor ona tıklayıp buraya yapıştıracaksın
Ebruebos Bussra_1809 benimde aşırı silik çıkıyor 5 gündür ama koyulaşmadı. Kürtajdan sonra tam sıfırlanmadı galiba betam