sibelisss Öncelikle rabbim tüm bebek isteyenlere dinleyenlere en kısa zaman da nasıp etsin..🙏🤲 39+1 de gece 12 gibi sanci girdi ama aynı adet sancısına benzer birşey zaten uykusuzluk kaplıyor, ful enerji içine doğuyor insanin 😊 12 den sonra saat 2 5 da belden kasığa vuran bi sancıyla uyandim ki adet sancimla birebirdi. Akintiyla beraber lekelenmem gelmesiyle 2 saatte bi yoran sancılarım başladı ama ben evde karşılamak istedim ki çok iyi yaptığımı düşünüyorum. , hatta gece ev filan süpürdum ütü filan sancılarla beraber😁 eşimle de bi güzel atıştık hatun sanci cekiosn eğilmiş yer siliosn filan derken o atismayla tüm evi silmisim 😃 sonra bi ıkinma hissi filan derken biraz olsun uyudum gündüz oldu 1 saatte bi giren çıkan sancılar ve kanamam arttı yine bekledim 😁 gece 3 den gündüz 4 e kadar sancımi evde karşıladım. 4 den sonra ki sancıların tarifi yok zaten , 5 gibi hastaneye geldigimizde 6 cm acıklık vardı çatala aldılar suyumu patlattı ebeler direk açılmam hizlandi ama suna inanıyorum ki dua herşey kapısı dua 🙏(temizlikten once)😊o sancıları kuran okuyarak Allahtan hayırlı dogum isteyerek atlattim şükür ki 5 den 8 e kadar sanci cektm 8 5 gece oglusum verdiler kucagima 3180 g 🙏kolay diyemem çok zor sancilar ama rabbim güç kuvvet veriyor . Tüm hamile kardeslerim Allah bir avaz da hayirsiyla kurtarsin sizleride ama kesinlikle temizlik yapın comelin arada eşinize sarin filan😃🤣😂 saka tabu adam cinnet gecirckti 🤗 en onemlisi soguk kanli olmak ,benim de dogumum böyle gelişti dua ile kizlarr🤗🤲🙏
Sibeltolga sibelisss kız bnmde ismim sibel oğlumun adınıda talha koyucam nasipse aaa tesadüfe bak allah analı babalı büyütsün hayrlı olsun hoşgelmiş minik talha 🙂
aysess Allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsun :) Maşallah size. Bende hemen hastahaneye gitmek istemem ama çocuğun kalp atışında birşey olur vs. Diye panik eder giderim :)
sibelisss aysess sürekli haraket halindeydi o beni rahatlattı sanırım ama son saatler de kasilmayla beraber sancılar siklasinca korkuyor insan tabi ki 🤗
Zeynepali Gozunuz aydin hayirli olsun Analı babali buyumek nasip olsun hayirli evlat olsun inslh ... bende evde cekim die dusunurum ama kanamm falan olsa korkarim heralde uyusmazlik vsr kanamali gebelik gecirdim her gitmeme uyusmazlik ignesi yapildi vs. Ama inslh hayirlisi ile sancilarimi evde cekmek isterim merdiven in cik egzersiz yap o sekilde insllh
sibelisss Zeynepali öyle tabi ki ama inanın evde sancıları çok rahat karşıladım çünkü rahat haraket ediyor insan ama hastane ortamı ne kadar ozel de olsa da strest yaratıyor 😍