Elifonur3535 Ani Duygu değişimlerim var çok uykum geliyor gün içinde ve halsizlik makyaj yapardım evde bile olsam şimdi elimi kaldırıp makyaj yapıcak halim bile olmuyor sizce belirti mi ?
cansureis Elifonur3535 ahaha kafayı yedik bebek isteyenler olarak benimde sivilcem çıkmaz sivilce çıkması belirtimi diye googlede arattım😃😅
Hatice_70 Elifonur3535 evet olabilir ben hamileyim aşırı şekilde uyku ve yerimden kalkmayacak kadr yorgun hissediyorum inşallah hamilesinizdir 🫠☺️🤍💗❤️
1prensesannesi__ cansureis ay sorma google da herseyi bilse dert degil bende cok bakiyorum ama hic bise bildigi yok 🤣🤣 goguslerim cok sisti agzima gircek nerdeyse insAllah hamileyimdir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bu aydan cok umudumvar cok sıkı calistim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂
Hazalaskin 1prensesannesi__ ne değişik olay bir tane bebeğim var olması için 6 ay çalıştık her ay oldu olmadı stres olduk🤣 Şimdi kızım 17 aylık çok korkuyorum hamile kalırsam diye 🤣 doktorum geçen ay doğum kontrol hapimi bıraktırdı kanamam kesilmedi çünkü eşin korunsun dedi ama eşim asla dikkat etmiyor çocuk istiyor çünkü. İsteyenlere versin inşallah lütfen bana henüz değil kızım biraz büyüyünce 🫶🙏
_emineyavuz Elifonur3535 inşallah hamilesindir ama büyük ihtimalle hamişsin bende şu içmeye üşenirdim ayakta uyurdum resmen kafamı yastığa koyduğum an uyurdum
busraayksll Elifonur3535 onu benim normalde de uapasim gelmiyor elifcim 🤣🤣🤣 ama bence cidden göğüs hassasiyeti felan de çok net belirti yani
Elifonur3535 umrumdadegil ancak geçen adetimde sadece üç gün sürdü normalde adetim 4-5 gün sürer benim. Belirtilerimi çok net yaşıyorum ve göğsümde hassas