Yavru-kus Berraseris bende 4+3 üm canım yeni öğrendim geceliğimi henüz çok erken bence hasteneye gitmek için ben 6 haftalıkken gideceğim doktora garanti olsun diye hem keseyi hemde kalp atışını duymak için o haftalarda duyarız diye düşünüyorum bence acele edip erkenden gidip stres yapamaya gerek yok ☺️
Deli_hatun_7 balbadem1 hersey yolunda dediyse bidaha kan vermene gerek yok kuzum stres yapma bişey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰❤️
Deli_hatun_7 Naniklininik çok erken kuzum bu haftada anca keseyi görebilirsin ben 5 haftalık keseyi gördüm suan 5+5iz iki hafta sonra kalp atısına gideceğim inşallah 🤲🏻🥰❤️
Naniklininik Deli_hatun_7 keseyi 4+4 tr görmüştüm. Şimdi ne durumda açıkçası merak ediyorum boyutu falan. Beklemek zor😃
_Yeliz_ Bir haftalık yatak istirahati, kahverengi yoğun kanamalardan sonra bugün çok şükür kalp atışını duyduk 6+3 te. (Doktora göre 6+1) Nasıl rahatladım anlatamam inşallah hepiniz güzel haberler alın hanımlar ❤️
Ayse2733 _Yeliz_ bende 6+6 dayım iki gündür kahve akıntım oluyordu iğne vuruldu bugün kalp atışını duyduk bana da yat dedi Ama işte ne kadsr yatabilirsem sizde kanama şeklinde miydi
Aras_02 Suzann- bende dün gittim 8 haftalık hamileyim ama kese görünüyor ama bebek yok ve kesenin yanında kanama var dedi böyle bir şey yaşan oldu mu hiç lütfen yazın 😔
Naniklininik Aras_02 Tanıdığım birinde oldu hep yattı korkma bir haftaya en geç geçiyor lekelenme kahverengi şeklinde olabilir ama artarsa doktoruna danışıp progestan kullanırsın düzeliyor yani panik yapma yat sürekli canım
Aras_02 Naniklininik kanamam henüz yok birde kese görünüyor bebek yok sadece ultrason da kesenin yanında kanama görünüyor
Naniklininik Aras_02 Geç görünen de çok oluyor bekleyin biraz daha zaten belli olur dilerim sağlıklı ilerlesin
OguzMoms Suzann- 4+5 haftalık gebeyim bende 19 Ekim’de randevum var umarım kalp atışını duyabiliriz 🙂