FerideH Kızlar mideniz ağrıdığında ne yapıyorsunuz? Hayatımda ilk defa midem ağrıyor ve çok ağrıyor. Ne yapsam iyi gelir?😢
yarencaliskan FerideH nane limon iyi geliyor bana biraz, kendini sıcak tut, hafif sıcak duşa girebılırsın bunlarlada geçmezse malesef bir doktora git serum falan takıp rahatlatıyorlar ben çok yaşıyorum mide ağrısı
Hilal_blc yarencaliskan bi bana mi takmiyorlar ya serum tuzlu suyu napcn diyip gönderiyorlar mahvoluyorm mide ağrısından
yarencaliskan Hilal_blc daha cuma akşamı gittim parol, panto mide ilacı bide izotonik serum suyu takmışlardı doktorum hemen yazıyor ya gece bile gitsem sıkıntı yapmıyor
yarencaliskan Hilal_blc aşırı derecede kramp gibi bu ağrılar benim evlenmeden öncede vardı midem resmen parçalanıyor cuma günü buna bel ağrısıda eşlik etti ama midem bulanmamıştı
Tutku- Benim hamilelik öncesinde de mide ağrılarim oluyordu acile gidip iğne vurdurunca geciyodu hamileyken gittim hiç birsey yapmadılar gebelikten dolayı , 6 gün ağrı çektim tek hafifleten midemin üstüne sıcak su koymak oldu
yarencaliskan Tutku- evet ama bebek için karnına sıcak su koymak iyi değil diyorlar canım doktoruna sordun mu
Tutku- yarencaliskan aralıklarla koymustum çok şükür bişey olmadı malesef o ağrı geldiği zaman başka bi çarem olmuyo dua ediyorum hamilelik bitene kadar ağrının tekrar olmaması için.Sırt ağrısı kusmak kalp sıkışması hepsi aynı anda oluyo doğursam daha az canım yanar heralde 🤣