Kubra-nur5 Tuğban seçkine randevu bulamıyorum kontorle gitmem gerekiyor ama hep dolu Randevusuz gitsem bakarlar mi acaba bilen var mı ?
poyrazin_annesi28 Kubra-nur5 Kaç haftalıksınız ? Yani bakar bakmaz diye kesin konuşamam benim de doktorum oydu. Yoğun değilse bakar diye düşünüyorum
poyrazin_annesi28 Kubra-nur5 Uzakta mi oturuyorsunuz gitseniz en azından şansınızı deneyin. Gitmeden önce hastaneyi arayın Tuğban hanım orda mi öğrenin bulamazsanız boşuna gitmiş olursunuz
Kubra-nur5 poyrazin_annesi28 baya uzaktayım ya eşimin işinden dolayı her zaman müsait olamiyo. Uzak diye tek başıma da gidemiyorum hastaneyi arasam daha iyi galiba
MerveTeyze Mucizeeeee1 odalar hakkında şunları atabilirim Doğumlar genellikle öncelikli olarak normal normal doğum kesin olmuyorsa o zaman sezaryene gönüyor gebe servisi personelleri oldukça iyi burada yatış olduğu sürece günlük ultrason muayenen oluyor gereği durumunda alttan bakılıyor odaların temizliği için günde bir- iki kez geliniyor tüm odalar iki kişilik eşe refakatçi olması için izin verilmiyor doğumdan sonra karşı koridor lohusa ya taşınıyorsun
Mucizeeeee1 MerveTeyze cok tesekkur ederim cok ysrdimci oldunuz bide normal dogumda kac gun sezeryanda kac gun kaliniyor bilginiz var mi