sumeyyeee_ Aysenurdesign evet 37. haftaya gün almış oluyorsunuz☺️ mesela biz şimdi 37 olduk. 38’e gün almaya başlıcaz inşallah öyle☺️
lilacc 36+4 😊 çatı muayenesi daha yapılmadı. Kasılma hiç hissetmiyorum ama yatakta sağa sola dönmek çok zorluyor🥺
sumeyyeee_ lilacc yatakta bende zor dönüyorum🥺 heleki kendi yatağım olmadığı sürece başka yerde yatamıyorum bile🥲
AslanMerak 36.5 olduk sanki hafiften regl sancım var gibi hissediyorum bugün, sezeryan için gün verdi de ben normal istediğim için bekleyeceğim doğumu hızlandıracak bir şeyler yapmaya başlayacağım sürekli uyuyorum, gündüz otururken bile yoruluyorum 😮💨
balimiscat 35+6 geçtiğimiz cuma günü çatı muayenesi oldum bizimki bayadır başağıydı doktorum erken doğum riskine karşı bakalım dedi 3-4 cm açılmam vardı nstde sancım çıkmadı çarşambaya kontrol verdi şuan 36+3 ve galiba yavaştan suyum geliyor 🥺🥺
sumeyyeee_ balimiscat benimde bayağıdır baş aşağı bebiş fakat açılmam olmadı şu an ne durumda bilmiyorum tabi yarın kontrolüm var öğrenicem inşallah🥲 peki suyunuzun geldiğini nasıl anladınız idrardan farklı olarak?
balimiscat sumeyyeee_ ilk baş altıma kaçırdım sandım sonra peçete koydum baya fazlaca oda kısa sürede ıslanınca emin oldum zaten çiş gibi değil tutamayıp akıyor
Bebisannneessi sumeyyeee_ 36+4 ara ara sancım oluyor ama kısa süreli sonra geçiyor, daha çatı muayenem olmadı doğum şeklim belli değil 😊
Okamas61 36+1 ikinci sezaryan olcak kendi doktorum izinliydi 15 20 ekim arasi demisdi haftaya sali gunu kesin netlesir bakalim hayrlisiyla saglicakla gelsin tek istegim bu 🙏🤲♥️
sumeyyeee_ Okamas61 evet hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diye dua etmeliyiz☺️ sağ salim inşallah💐