Sedefkitir12- Papatyam27 geçen haftada akları çaprazdı göstermedi bugün gittin 14+1 yine çaprazdı ama kız dedi genital yeri dişi gibi duruyo dedi 😍
cutecik Papatyam27 19. haftadaym bugün gitti doktor kız dedi ama ayaklarını asla açmıyor sadece dönerken bir an açtı öyle gördü boş bacak arası ama aşırı nazlı 😀 cinsiyetini geçtik yüzünü bile göremiyorz
Pelinvebebekleri Papatyam27 11. Hafta itibariyle fetal DNA yaptırsaydınız hem bütün genlerine bakılıyor 2li 3 lü taramaya gerek kalmıyor hemde cinsiyeti öğrenmiş oluyoruz ben öyle yaptırdım yanılma payı da yok kız sa kız erkek se erkek :)
Papatyam27 Pamuk ciddi misin o zaman ben boşuna heyecan yapıyorum çikolata falan yedin mi girmeden önce 😍
Minikperi Pamuk benim de 17. haftam açmıyor bir türlü ablası da böyleydi. Herkes 13.-14. haftalarda öğreniyor hemen ben yine böyleyim 😖😅
Papatyam27 Sedefkitir12- ben 11 haftayken gittim daha çok küçük dedi yarın kontrolüm belki görürüz diyorum 🥹
Papatyam27 OZbanaz03 ahaha evet aklımda her gittiğimde yiyorum acayip hareketli bu yüzden izliyoruz falan 🥹
Pamuk Papatyam27 Ooo kahveler çikolatalar neler neler. 3 haftadır her hafta gidiyorum asla açmıyor. Ama tabi benim nazlı çocuk böyle herkes aynı degil🙈
Sedefkitir12- Papatyam27 inşallah canım sağlıklı olsunlar da 2 buçuk yaşında bi kızım var şimdi bi kızım daha olucak Allah’ın izniyle
Papatyam27 Pamuk yaa minnoş sağlıklı olsun inşallah bakalım bizimki bacaklarını açıp yatıyordu en son ama küçüktü şimdi gittiğimizde nasıl dır bilmem 🥹
Papatyam27 Sedefkitir12- sağlıklı gelsin inşallah benim daha ilk o yüzden farklı bi heyecan hissediyorum 🥹
Zararsiz01 14+2 bugün öğrendim çok şükür cinsiyeti. Tecrübeli bir doktorsa söyler zaten haftan erken değil
Papatyam27 Pelinvebebekleri evet evet biliyorum ama doktorum gerek duymadı bir sıkıntı görmüyorum ve diğer testleri tekrar istemem gerekecek dedi bende yaptırmadım ☺️