ozgeozata7913 Ben sincanda oturuyorum :) 27+4 haftalik hamişim :)) yenimahalle devlet hastanesinde takipteyim ya sizler 😊 isterseniz instagramdan takipleselim arkadas olalim 😁😁
marven ozgeozata7913 ben de dikmendeyim 27+0 19 mayista ve turgut ozalda takipliyim 23 yasndayim okuyorum ama sosyal hayatim hic yok bu sira cok bunaliyorum bence de tanisalim 😂
Meryemeness ozgeozata7913 ben de Sincan da oturuyorum ve yeni mahalle eğitim araştırma hastanesinde takipteyim 😁🙈hangi doktora gözüküyorsun canım 😊
Busraerrr ozgeozata7913 ben daha yeniyim4 haftalık hamişim daha 🥰 aydanbusraa heaabım canım takipleşelim🥰
ozgeozata7913 Meryemeness hadi yaa :)) bende yenikentte oturuyorum yakınız birbirimize :)) sema kardeş e gidiyordum simdi ömer hocaya gidiyorum canim kac haftaliksin :)
ozgeozata7913 Meryemeness aayy azcik kalmis seninde yaa :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Benimde 28 olduk iste 😁
ozgeozata7913 tugbamehmetbaki izmir toros da benim memleketim 😊 bende ankaradayim nasil gidiyor hamilelik 😊
Meryemeness ozgeozata7913 MaşaAllah zamn çok çabuk geçiyor merak etme Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaAllah 😍😍
Morcivert061 Bende 9 haftalik hamileyim. Antalya'da oturuyodum ama 1 ay ince esimin gorevi icin Van'a geldim. Mutlu olmaya calisiyorum burda ama olmuyor😑