Ez1mel Kızlar 22. Haftamdayım detaylı ultrasonu cam Sakura yaptı ama kalbine ve beynine net bakamadı 22. Haftada gel dedi bende korktum o hastaneden her gitmemde bişey diyorlar. Ali ekize gitmiyi düşünüyorum ilgisi nasıl ve ücret hakkında bılgınız var mi gıdeneler varsa bılgılendırın
Yenianneadayi2208 Ez1mel 3 sene önce gitmiştim muhteşem ilgili bir hekim..Rahatlıkla herşey sorabilirsiniz , ki sormanıza gerek kalmadan tek tek anlayabileceğiniz şekilde size anlatıp açıklıyor.Fiyatlar uçmuş orası ayrı ama değer.
Aycmmm Merhaba geçen hafta gittim detayli ultrason nakit 2.400 k.k 2.600 tl. Çok inceleyerek bakiyor ali bey ama ali beyde garanticidir bana kalbinde parlaklik gördü diye ambiyosentez önerdi ben fetal test yaptirdim sonucum iyi çıktı. Umarım sizdede hersey yolundadir stres yapmayın🌸
veramommy Hayatımda gördüğüm en iyi doktorlardan biri,sadece tek bir damarı tam göremedi diye 3 kez çağırdı işini bu kadar güzel yapan çok nadir insan gördüm.kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden insan.