Minikkelebegim13 Demsi_83737 5 ve üstü pozitif oluyor diyolar sanırım negatif şuan ama yükselir mi onu bilmiyorum inşallah yükselir kuzum
Demsi_83737 Minikkelebegim13 sonuç 1.20 den bile yükselen olmuş. Adetime de daha 8 gün var ya o yüzden umutluyum bakalım
Minikkelebegim13 Demsi_83737 İnşallah yükselir canım belkide geç döllenmedir öyle oluncada olabiliyormuş
Demsi_83737 Minikkelebegim13 inşallah dicem de öyle bişey pek mümkün değil heralde 25 Eylül de eşim gitti zaten olduysa onun öncesinde olmuştur yoksa bu denemede de yok maalesef. Ama erken olduğu içindir o değer inşallah yükselir 🙏🙏🙏
Minikkelebegim13 Demsi_83737 İnşallah ya bekleyelim bi bakalım bat tarihlerimiz aynı sanırım benimde 12sinde bakalım nolacak 8 gün sonra🫣
Gulmasal Evet hamilelik belirtisi ben hamile oldumu bilmiyodum acillik oldum gogus agirisindan dokunamiyodum yaniyordu bildigin 9 haftalik oldu hayla gecmedi
Demsi_83737 Gulmasal benim o kadar değil sadece şişkinlik ve uç taraflarda sivilce gibi şeyler var. Kasıklarımda çok ağrı var bide aşırı yoğun derecede akıntım var
Gulmasal Demsi_83737 siskinlikte olmustu ama az gogus agrisi regl oncesi oluyor hamileykenki cok farkli benim arkadasimdada aynisi oldu 20 haftalik hayla üstüne yatamiyorum diyor🤷🏻♀️
Cankuss35 1prensesannesi__ merhaba bşey sorucam benim normalde hiç göğüs ağrım olmaz hiç yaşamadım ama bugün başladı reglim 13 ünde . Koltuk altlarıma kadar sızlıyor göğüsüm belirti olabilir mi yoksa başka biryerim mi ağrıyor anlamadım