Anneyim0707 Kızlar yardımcı olan yok mu dış gebelikte nasıl bir yol izleniyor geçirenler anlatabilir mi değerim az yükseliyor maalesef 312 523 689 935şeklinde dış gebelik dendi ama korkuyorum yarın tekrar kontrole gideceğim süreci anlatır mısınız acaba
Sematurann Anneyim0707 maalesef benimde başıma geldi. Dış gebelik veya boş gebelik olabileceği söylendi. Doktor iğneyle sonlandıralım dedi. Ben başka doktora gittim. Doktor kesen gayet sağlıklı görünüyor dedi. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bir hafta dolmadan şiddetli kanamayla hastaneye koştum ve boş keseyi düşürdüm. Ağrım olmadı şükür ama psikolojik olarak zor. Değerim yeteri kadar artmıyordu benimde maalesef
Adnmv38 Anneyim0707 şöyle ki sadece değere bakarak dış gebelik denemiyor. Kese görmek için beta değerinizin en az 1500 olması gerekiyor alttan muayenede küçük de olsa kese görülür. Keseye bakarken dış gebelik de görünür yani kesenin nereye tutunduğu. Bu şekilde net anlayabilirsiniz gebelik erken teşhis edildiyse ilaçla düşük bekleniyor aksi takdirde cerrahi müdahale
Anneyim0707 Sematurann benim son adet 13 Ağustos baya bekledi çok beklemekte tüplerine zarar verebilir de dedi insan psikolojik olarak hakkaten çok etkileniyor en azından yaşamış birilerine sormak istedim teşekkür ederim🌷
Anneyim0707 Sematurann bende bi doktora gittim ilerlemek az dedi rahim duvarı baya kalınlaşmış dedi ama kanama görünüyor dedi adet olacak gibisin dedi muhtemelen kimyasal dedi çok ağrım vardı bide başka doktora gideyim dedim oda kürtajla parça alacaz dış gebelik ihtimali var dedi çok karışık neyin ne olduğunu da tam bilinmiyor belirsizlik daha kötü
Sematurann Anneyim0707 rica ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun umudunuzu kaybetmeyin. Bnm 3.gebeliğim 2 sini kaybettim. Rabbim bir daha yaşatmasın
Starkmama21 Anneyim0707 bende ikilere bebeğimi kaybettim ama benimki 5 haftalıken biri kanamayla gitti diğeri 11 haftalıken kürtaj oldum kalbi durmuştu şuan 5 haftalık hamileyim bende kötü birşey duymaktan çok korkuyorum
Sematurann Anneyim0707 evet pcosluyum doktorlar pek umutlu bakmıyor pcoslulara ama ben İstanbulda bi doktor buldum önce allahın sonra onun vesilesiyle oldu çok şükür
Anneyim0707 Starkmama21 insan çok etkileniyor haklısınız ama umarım hiç bişey olmaz rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin bütün güzellikler sizinle olsun
Sematurann Starkmama21 Starkmama21 Anneyim0707 bnm hiç şikayetim yoktu rahim filmi çekildikten sonra öğrendim. Filmde verilen narkozun etkisiyle olabileceğini de söylediler tam nedenini hiç öğrenemedim bir anda kanamam başladı hastaneye gittim muayene sırasında gözümle gördüm düştüğünü
Anneyim0707 Starkmama21 beta takibi yapılırken bi gün baya akıntım geldi yoğun açık pembe renkte ve belimden kasıklarıma ağrı girdi hala da ağrılar oluyor
Anneyim0707 Sematurann bende de maalesef pcos var onun etkisi mi artık ne bilmiyorum ilk gebeliğimde hiç görmedim duymadım bu gebelik istediğimde ne varsa çıkıyor karşımda 😳
Anneyim0707 Sematurann aa 😣 çok kötü çok üzgünüm rabbim inşallah birdaha yaşatmasın böyle kötü şeyler
Sematurann Anneyim0707 gidebilme ihtimaliniz varsa doktorumu önerebilirim. Çevremde giden çok var memnun kalanda çok bende dahil