Tugceinciuak ben 4 gün önce genel anestezi ile sezaryen yaptım. Bastırma falan yapmadılar. Bu durum hastaneye göre ya da doktora göre değişiyor sanırım. Uyandığımda çok az ağrım vardı zaten hemen ağrı kesici yaptılar daha ben ayılamadan o yüzden ağrım olmadı pek. Gözümü açtığımda zaten bebeğimi emzirmeye getirdikleri için o an o duyguyla ağrı sızı kalmadı bile🥲 hastanede baya ayaklandım yürüdüm ettim dedim oh iyiyim eve bir geldik meğerse ağrı kesicileri kuvvetliymiş evde 2 gün çok kötüydüm daha önce 8 kere ameliyat oldum bunun acısı bence başkaydı. Bugün tuvalete ancak tek gidebiliyorum. Yataktan koltuktan ilk defa kalkabiliyorum. Herkes iki günde ayaklandım çok iyiydim çocuğuma baktım falan yazıyordu ama öyle olmayabiliyormuş😅 ameliyata ya da kişiye göre değişken bir durum o yüzden korkutmayın kendinizi ama kısa bir süre de olsa acı yaşanma ihtimali olduğunu da bilin tabi. Doğumun her türlüsü acılı ben 14 saat kendi sancımın üstüne 5 saat suni sancı alıp açılma olmayınca sezaryen oldum o da kötüydü bence. Sonunda bebeği görünce hepsi geçiyor o da doğru ama. O yüzden doktorunuz neyi uygun görüyorsa onunla ilerleyin kendinizi strese sokmayın hiç😊