mervecanyildiz Kızlar doğumdan hemen sonra kaç kilo vermiştiniz? Doğum yapmam çok yaklaştı, hem doğumdan sonra hemde ay hafta olarak ne kadar verdiniz?
Sehermahsum7321 mervecanyildiz kişiden kişiye değişiyor bünye bn 86 ile doğuma girdim 6 ay içinde 65 kiloya düştüm
Minnakkurabiyeveannesi27 mervecanyildiz 63 ile hamile kaldım 78, ile doğuma gittim Oğlum dogduktan hemen sonra 73 e düşmüştüm daha sonra 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 68 im bebeğim 2-3 aylıktı hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm Oğlum 9-10 aylık olduğunda da 60 a düşmüştüm 🥰
M-Y2020 mervecanyildiz ben 65 ile hamile kaldım 75 ile gittim sonra bir ayda 62 felan düştüm 3 ayın sonunda 55 e düştüm
ctnaieeyz 66 ile girdim doğuma çıktığımda 62 kiloydum 1 sene içinde 59a düştüm ama ben felaket yiyodum ya
Nuraaa mervecanyildiz çok ödem kilo olunca bol su ıcıp emzırmeyle hızlı odemlerden kurtulursun Benım ılk hamılelıgımde son 3 ayda o kadar odem toplamıs ve kılo almıstım kı dogumdan sonrakı 1 haftada 6-7 kılo odem gıtmıstı Ama bu hamılelıgımde 8. Aydayım toplam 5-5.5 kg aldım fazla almadım Ilkınde nerden baksan 20 kg cıvarıydı bu rakam Maksımum olsa bundada 10 kg alırım dıye dusunuyorum ama odem oldugu ıcın erken gıder bır kac ay sonra bende toprlanınca destekler verırım daha da
Nurr_22_22 mervecanyildiz 82 ile hamile kaldım 100 le doğuma girdim çıktığım da 93 kiloydum bir kaç gün sonrasında ise 88 kilo oldum 4 5 ay o şekilde kaldım sonra diyetisyene gittim 8 kilo da öyle verdim